Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 18 hodnocení čtenářů

15× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Eliška registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jedna z mých zamilovaných knížek ještě z dětství. Četla jsem ji několikrát a vždy mě překvapí, jak moc je vtipná. Jen asi styl vyprávění není pro každého.

    Přečíst více
  • Lucie K registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Knížka, která se dobře čte a čtenář se u ní pobaví :)

    Přečíst více
  • Jadunka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka mě zaujala už v ukázce v některé ze školních čítanek a od té doby na ni nedám dopustit. Jedna z nejvtipnějších knížek, které znám.

    Přečíst více
  • Eva Kafková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Dobrý den, koupila jsem si CD s panem Donutilem v roli pana Kaplana. Poslouchám toto CD téměř denně a moc se mi líbí, dobře se pobavím nejen já, ale celá rodina a někdy se v hovoru ráda dopouštím nepřesných výrazů jaké používají žáci ve třídě Jazykové školy pro dospělé(vyspělé). Moc príma, doporučuji všem a děkuji za toto CD.

    Přečíst více
  • ykwia registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Balzam na dušu. Krásny, ľudský humor ktorý je postavený aj na jazykovej bariére amerických prisťahovalov. Fakt, ktorý pre prekladateľa znamená problém aj výzvu. Český preklad výzvu prijal a zvládol výborne.

    Přečíst více
  • Tereza Dudkevičová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha, kterou bych mohla číst stále dokola a neomrzí mne. Je skvělá, když máte špatnou náladu nebo jste třeba nemocní. Stačí přečíst prvních pár stránek a nejen, že se neodtrhnete, ale hned máte lepší náladu a musíte se smát.

    Přečíst více
  • Diana Taragel registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Pan Kaplan, neustále překvapující svou nápaditostí dovádí čtenáře až k šílenosti svými výmysly a horlivostí. Můj názor je ten, že pasáž, kdy žáci odpovídají na inzeráty z novin, stojí za přečtení celé knihy. Stejně tak i lehký průzkum do původu slov na posledních stranách knihy čtenáře velmi pobaví.

    Přečíst více