Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 38 hodnocení čtenářů

20× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Veru registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Paris opět boduje. Kniha se četla sama, do poslední chvíle jsem netušila jak se věci vlastně mají a závěrečné vyvrcholení bylo pro mě nečekaným zážitkem! Opět tleskám!

    Přečíst více
  • Simča registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Mohu doporučit. Skvělá kniha.

    Přečíst více
  • Niki Ďurišková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tleskám !!!! Spisovatelka opět nezklamala. Mužů jen doporučit . Dočetla jsem to se zatajeným dechem

    Přečíst více
  • Malina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Další skvělá knížka od B.A.PARIS.MŮŽU JENOM DOPORUCIT!!!!

    Přečíst více
  • Daniel Vrátný registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Skvělá nenáročná knížka. Když jste unavení po práci nebo jen nemáte dost času na čtení a potřebujete relax u knížky s rychlým a napínavým dějem, tohle je ona. Moje první kniha od B. A. Paris a hned si jdu koupit další. + Příběh, zpracování děje a úvod postav, konec - Některé kapitoly jsou opravdu hodně krátké

    Přečíst více
  • Barbora registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Kniha se četla sama. Nemohla jsem se odtrhnout. Ačkoliv jsme měla několik scénářů, jak by to mohlo skončit. Závěr mě stejně nakonec naprosto překvapil. Doporučuji!

    Přečíst více
  • Tereza registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Za mě perfektní.

    Přečíst více
  • Ilona Ležalová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Na takovéto knížky se nedá zapomenout.

    Přečíst více
  • Tereza D. registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Kniha je rozdělena na tři části. První část je víceméně nezáživná, druhá část už je zajímavější, člověk začíná tušit, o co tu jde, a třetí částí vše graduje – ta je napínavá, plná zvratů. Závěr a rozuzlení jsou, jako v ostatních knihách autorky, velmi působivé. Nicméně zápletku jsem odhalila už asi v polovině knihy, takže pro mne až takovým překvapením nebyla. Hlavní hrdina Finn mi nebyl příliš sympatický. Celkově je psychologie hlavních postav mnohem méně propracovaná než u předchozích dvou knížek autorky. Ale rozhodně je to pěkná kniha.

    Přečíst více
  • Klára registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Naprosto strhující příběh, který vás nad knihou donutí přemýšlet ještě pár dní poté, co ji dočtete. Gró celého příběhu mi došlo mnohem později, než bych si přála :D Napínavé čtení až do konce.

    Přečíst více
  • Martina B. registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    První polovina knížky je velice čtivě napsaná. V druhé půlce už začínáte tušit, jak se asi věci mají a čteni začne být trochu zdlouhavější, přesto je zajímavé a těšíte se na to, jak bude zpracované finále. Asi to není nejlepší kousek autorky, ale za přečtení určitě stojí.

    Přečíst více
  • Veronika Krausová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Moc pěkná, četla se trochu hůře, než předchozí dvě, ale závěr mi vyrazil dech.

    Přečíst více
  • Renata Kalvachova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Byla jsem spokojená. Je to trochu z jiného soudku, než dvě předchozí knihy, ale děj mne vtáhl dovnitř a těšila jsem se na rozuzlení,

    Přečíst více
  • Kateřina Kalivodová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Měla jsem přečteno během večera. Až do poloviny druhé části jsem se celkem nudila. Jak jsem začala tušit, že se to konečně rozběhne a vyvstával prostor pro různé teorie, dokázala jsem se do příběhu konečně zabrat. Rozuzlení jsem v podstatě předpokládala. Líbilo a bavilo mě především zpracování a poukázání na to, jak můžou jednotlivé životní situace a zkušenosti člověka ovlivnit a změnit.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Četla jsem dvě předcházející knihy, naprosto mě ochromila kniha Za zavřenými dveřmi. Trochu mě zklamala kniha V pasti lží - tak nějak zhruba od půlky se dá předpokládat, kdo je vrah a to mě trochu zklamalo. Tato třetí kniha po přečtení první části byla jak snad to nejslabší, co jsem od ní četla. Ale jen do další kapitoly! Pak to naprosto ohromí a rozuzlení na konci celého příběhu je tak nečekané, že jsem ji stihla přečíst během krátké chvíle!

    Přečíst více
  • Dominika Černá registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Moc jsem se na novinku těšila, protože její dvě předchozí knihy byly famózní. Když to budu hodnotit samostatně, tak super, ale v porovnání právě s předchozími trošku slabota. I tak se kniha ale četla dobře a velmi rychle.

    Přečíst více