• Tomáš Lesk Tomáš Lesk

    Jedná se o skvěle napsané psychologické drama s nejednoznačným koncem, jenž sice naznačuje jistou naději na zlepšení – ta však rozhodně není jistá. I díky tomu působí kniha velice uvěřitelně a až na pár výhrad k chování Anity, které mi místy nepřipadalo až tak uvěřitelné, se pro mě jednalo o silný zážitek. Rozhodně v tomto případě nelituji toho, že jsem vystoupil ze své čtenářské zóny. Pokud to u tak vážného (a místy velmi drsného) díla lze říci, čtení knihy jsem si užil a rozhodně nelituji, ač se k ní jen tak nevrátím. Autorce nelze upřít, že se její dílo četlo skoro samo a nelze, než jej doporučit všemi deseti. Což je vzhledem k obsahu místy až překvapující…

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 50 hodnocení čtenářů

20× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 13× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Terka registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Knížka mě celkem zklamala. Očekávala jsem víc

    Přečíst více
  • Rimmon registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Myslím si že označení - pro milovníky 50 odstínů - je špatné. Tohle není žádná další erotická kniha. Tohle je upřímná zpověď ženy která trpí. A musí za každou cenu ukojit svojí bestii která je její součástí. Kniha se čte velice dobře - zvládla jsem ji téměř během jednoho dne. Velice čtivá, sexuální scény nejsou roztahané na několik stránek a prolíná se tady přítomnost a minulost. Na konci to do sebe všechno perfektně zapadne. čím míň stránek Vám máte - tím víc si lámete hlavu jak to celé skončí. Já jsem uronila na úplném konci i slzu. Výborná kniha. Rozhodně nepatří do nějaké červené knihovny.

    Přečíst více
  • terryaknihy registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Erotický román, který vás donutí přemýšlet nad životem. Zdá se vám to jako nesmysl? Omyl. Novinka z edice RED s názvem Nymfomanka je podle mě přesně taková. Nenechte se prosím tedy zmást a nečekejte od knihy přeslazený příběh plný erotiky… Prožíváme příběh Anity, který se odehrává v Polsku, skrze přítomnost a zároveň je nám dokreslován díky minulosti. Právě kapitoly z minulosti pro mě byly velkým tahounem příběhu, kdy začínáme od jejího útlého dětství, cest do Německa za tetou a výchovy u jejího dědečka. Jak s Anitou dospíváme, zažíváme s ní její trable s muži a postupně zjišťujeme, jak ke svému názvu kniha přišla. Popravdě jsem během čtení měla několikrát stažený žaludek, slzy v očích a honilo se mi hlavou nesčetně myšlenek. Anita za svůj život potkala desítky, nejspíš i stovky mužů a málo kdy se k ní chovali jako k ženě. Anita byla dost lehkovážná a řekla bych dost tvrdohlavá. Ačkoliv byl příběh neskutečně čtivý, donutil mě se zamyslet a běhal mi mráz po zádech, tak jedna hvězdička padla z mého hodnocení, kvůli zakončení knihy. Za mě bych si jen představila jiný konec :). Knihu rozhodně doporučuji čtenářkám nad 18 let

    Přečíst více
  • Sofia Harčariková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Čekala jsem od toho více. Samotné čtení fajn, zajímavé, ale nějak mě to extra neuchvátilo....

    Přečíst více
  • Jana registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka mě zklamala, toto bude jedna z těch knih, kterou si už znovu nepřečtu

    Přečíst více
  • Andrea registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka byla moc zajímavá. Čekala jsem, že bude plná erotiky, ale naopak. Je to kniha spíš k zamyšlení. Je to moc hezky napsaná, pěkně se čte. Ale místy mi bylo smutno a hlavní hrdinky mi bylo líto. Nikdy mě ani nenapadlo, že nymfomanie je tak vážná nemoc.

    Přečíst více
  • Ondřej Jansa registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Anita je Nymfomanka. Skutečně závislá na sexu. Když jde o nezávazné dostaveníčko s libovolným mužem, jehož jméno ani nepotřebuje znát, jde všechno ostatní stranou. Postupem času Anita přichází o syna, domov i každou novou práci. Nic jí však nepřitahuje víc než další vlna slasti.

    Přečíst více
  • Marie K. registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Z knihy jsem zklamaná. Velice ponurá zpověď ženy, která pro mě osobně nebyla nijak záživná. Naopak mi kniha přišla trochu flustrující. Nedočetla jsem.

    Přečíst více
  • Iveta Bolková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Zajímavý příběh, ale čekala jsem víc

    Přečíst více
  • Lucie Martinková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Velice překvapivá četba,musím říct že po recenzích jsem náznak že ji číst nebudu ale lákala mě,přiznání životních etap plus závislost na sexu,je hodně zajímavé, doporučuji přečíst

    Přečíst více
  • Michaela registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Knížka je opravdu čtivá a je to upřímná zpověď někoho, kdo se neumí ovládat. Chyběl mi ale v knize jakýkoli děj a konec mě víc než zklamal.

    Přečíst více
  • Dagmar Hynčicová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka byla moc zajímavá. Když se začtete, nechce se Vám ani přestat a to nejsem čtenář erotických románů. Bylo mi hrdinky velmi líto, jak trpí.

    Přečíst více
  • Andrea registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Krásná knížka

    Přečíst více
  • Vlastislav Zoubek registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetl, tak říkajíc, jedním dechem. Zajímavě podaný příběh, u kterého se nemusí moc přemýšlet. Velice oddechové čtení.

    Přečíst více
  • Linda Trejbalová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Velmi čtivá, smutná a zajímavá kniha.

    Přečíst více
  • Julia Schulschewska registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Příběh je spíše k zamyšlení. Přítomnost, byla pořád o tom samém,tedy jak uklidnit tu bestií v sobě. Minulost mě bavila, odkrývala vše, co bychom měli o Anitě vědět. Konec mě malinko zaskočil a je mi lito, že nebyla ještě jedna kapitola abychom se dozvěděli, jakou volbu zvolila. Můj závěr? Pokud hledáte knihu nadupanou erotikou a romantický příběh, není tohle pro vás ta práva kniha. Pokud se chcete zamyslet nad tím,co všechno nymfománie obnáší, čím si člověk musí projít a jaký život má, tak je to to správně čtení pro vás.

    Přečíst více
  • Žaneta registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Bohužel smutná a reálná spoved ženy ktera je ovládana odpornou bestii v sobě co jí ničí život

    Přečíst více
  • Leňa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Trochu jsem měla strach co mě čeká. Obsah jsem hltala. Bylo to neuvěřitelně zajímavé. Kniha je zajímá až překvapující.

    Přečíst více
  • Monika registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Smutná, reálná, krásně napsaná kniha . Přečetla jsem ji během jednoho dne

    Přečíst více