Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 74 hodnocení čtenářů

41× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 15× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Martina registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Jedna se o napodobeninu 50ti odstinu sedi. Ac se snazili to zakamuflovat do sefa, popr.nejakeho dopisovani, tak je to jen okrajove, dej se zda byt hodne totozny, coe vytaci je 26leta panna a tri orgasmy za sebou. Pokud ale nekdo hleda knizku, ktera je na toto tema, kdy bohac se po usi zamiluje a je tam chemie na rozdavani je to cetba prave pro nej.

    Přečíst více
  • Zuzana Kremlíková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    super kniha

    Přečíst více
  • Jana Charvátová registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Naproste zklamani. I ten kocour nic moc...

    Přečíst více
  • Romana Beranová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Letní čtení k vodě.

    Přečíst více
  • Eva registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    To bolo co?! To ako vazne???? Priznavam horko - tazko som knihu docitala! Jedine co ma zaujalo bol prolog a potom to slo dolu vodou, neviem mozno to bolo stylom pisania, mozno prekladom a mozno preto, ze to nebolo vobec originalne a ani nicim (pre mna osobne) zaujimave ci chytlave! Stale som davala knihe sancu a docitala ju ale (obrazne povedane) mi krvacali oci aj moja citatelska dusa a srdce. Ani jeden z hrdinou sa mi nepacil ani mi nijak nesadol ci ma niecim zaujal prosto nic a preto neviem ci si kupim dalsiu knihu autorky za mna sklamanie

    Přečíst více
  • Jarmila Burkoňová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Perfektní kniha. Četla se sama.

    Přečíst více
  • Teri Uživatel aplikace KDčko 3 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Pointa knížky byla asi OK. Jen mi to ke konci přišlo už zdlouhavé...mohli to hlavní hrdinové vyřešit rychleji. Oba byli ale sympatičtí. Jen jsem nějak nepobrala ten začátek, že se dali tak rychle dohromady, když se před tím vlastně ani nebavili. První půlka knihy mě tedy nějak neoslovila. Když se na to ale podívám jako na celek, tak je to asi OK oddechovka. Žádnou větší zápletku a drama tu nehledejte.

    Přečíst více
  • Diana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Bavila jsem se a přečetla jedním dechem, i když to místy bylo možná naivní, utíkalo to.

    Přečíst více
  • Yveta Chaloupková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha se čte opět velice dobře jedním dechem. A už vím , že druhý díl Jak trumfnout miliardáře si určitě hned pořídím. Jsem už nedočkavá.

    Přečíst více
  • Lenka Nebojsová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Kniha se číst dá, ale není to nic světoborného. Ovšem český překlad tomu moc nepřidal... Výrazy jako broskvička a frndička? Připadala jsem si jak na základní škole...

    Přečíst více
  • Michaela registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Taková nuda! První čtvrtina děje se ještě dá, ale potom? Dokonalý mladý miliardář se zamiluje do průměrné, leč úspěšné holky, která to má ráda, ale vlastně je až podivně počestná. Zápletka taky nuda a kdyby byl konec ještě přeslazenější, musela by autorka ke knize přibalit inzulín.

    Přečíst více
  • Jana Kotolanová registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Romantická kniha pro lehčí čtení, vtipné, ale nenadchne.

    Přečíst více
  • Ivona registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Vtipně napsaný příběh, který se čte jedním dechem s potěšeným úsměvem. Pohodová oddechovka.

    Přečíst více
  • Zuza registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha mi přišla svým dějem jak pro čtenáře 14+, když teda nepočítám ty erotické scény. Hlavní zápletka je směšná. Nic moc se tam neděje, žádné napětí. Prostě kluk potká holku zamilují se, mají se spolu úžasně a na pár posledních stránkách je dost povrchní zápletka, která byla jasná už od začátku. Za mě nezajímavá kniha

    Přečíst více
  • Věra Reňáková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Za mých mladých časů místo psaní přes internet, jsme si psali psaníčka a můžu říct, že to bylo kouzelné. Žádné schovávání se za jinou identitu, měli jsme různé skrýše, kam jsme lístky dávali a některé mám dodnes na památku. Proto mi přijde smutné, že se lidi nescházejí, dávají fotky jakékoliv a kohokoliv, místo aby se přiznali a hlavně nechápu jak se můžou svěřovat se svými tajemstvími s úplně cizími lidmi a těm blízkým kolem sebe se jim bojí cokoliv říct a tají vše tak pro vztahy důležité. Tento příběh je ukázka toho, jak vše se může vymknout kontrole, jak milné představy vznikají a když se konečně zamilují do sebe, tak tato realita jim ničí vztah, jelikož věřili v něco, co ani nevzniklo. Dlouho jsem se musela začíst, aby mě to chytlo a musím říct, že jsem docela i zklamaná. Nic závratného se neděje, jen zklamání nad chováním protagonistů a ani sex to nezachrání.

    Přečíst více
  • Gabriela Vaňková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla za jeden večer, moc se mi líbil styl humoru..

    Přečíst více
  • Lucie registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Děj nebyl ničím zajímavý až na hlášky hlavní hrdinky Georgie. V knize nebylo nic, co by mě nutilo číst další a další stránku, ale spíše jsem se do každé stránky musela nutit. Absence zápletky tomuto příběhu taktéž nijak nepomohla. Kniha byla spíše taková relaxační na pláž, kde Vás můžou rušit ostatní, protože v příběhu o nic nepřijdete. Popsala bych to jako příběh o nějaké krajině :-)

    Přečíst více