Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Simona registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Opět úžasná knížka od první stránky. Jen nerada jsem jí odkládala. Napínavá, žádná hluchá místa, prostě vřele doporučuji.

    Přečíst více
  • Martin registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kdyby to šlo, dal bych 4,5. Tato utorka mi sedla už v první knize ze série „Poslední tah“. V tomto případě jsem sem tam cítil, že si úplně nesedíme, ale nic zásadního. Za mě dost dobrá četba.

    Přečíst více
  • Lucie Svobodová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Wow, po dlouhé době opravdu skvělý thriller, který mě dokázal dostat ze “čtecí krize” a asi mám novou oblíbenou autorku . Hned jsem si musela objednat dva předchozí díly … Každopádně si myslím, že knížku jde číst i samostatně, jelikož i přes to, že předchozí díly jsem prozatím nečetla, neměla jsem pocit neúplnosti, žádné podstatné informace mi při čtení nechyběly. Opravdu je to knížka, která vás nutí číst pořád dál a je napsaná takovým stylem, že se čte “sama”. Najdeme zde napětí, plno zvratů, zvrácenosti i překvapení. Zápletka je zde opravdu hluboká a myslím si, že pokud milujete thrillery stejně jako já, knihu i díky ní budete hltat stejně jako já. Postavy jsou zde vykresleny realisticky a díky tomu si k nim můžete “budovat” nějaké sympatie či antipatie, což je další věcí, kterou mám u knížek ráda.

    Přečíst více
  • Josef Procházka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Mary Burton opět nezklamala. Čtivé, napínavé, trochu romantiky pro ženy. Konec trochu limonádový. Trochu jako napínavá pohádka kde dobro zvítězí. Dobré čtení do dnešní doby.

    Přečíst více