Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 57 hodnocení čtenářů

46× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Anicka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Je to úplná bomba. Přečetla jsem to na jeden zátah. Od začátku mě ta knížka vtáhla do děje a už jsem se od toho neodlepila.

    Přečíst více
  • Martin Kučera registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá detektivka, která mě po letech vrátila ke čtení českých autorů v tomto žánru. Doporučuji.

    Přečíst více
  • Marty registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Poutavý příběh, dobře zpracované vlastní vyšetřování, sympatické hlavní postavy.

    Přečíst více
  • Iva registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Velice dobře napsáno, napínavý děj, nečekaná zápletka

    Přečíst více
  • Kamil Nosál registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Čtivý příběh z českého prostředí, který o to více vtáhne čtenáře do děje. Celá trilogie je bomba.

    Přečíst více
  • Kristýna Šléglová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Stejně jako s předchozí i následující knihou trilogie jsem byla velice spokojená. Jediným rozdílem v této knize je to, že budete hlavního podezřelého mít na paměti již od prvních stran knihy.

    Přečíst více
  • Knihy podle Terky registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    V knize sledujeme vyšetřování brutálně zavražděné devatenáctileté dívky, kterého se ujímá vyšetřovatelka Laura Linhartová a její kolega Adam Beneš. Hlavním podezřelým z vraždy se stává nedávno usvědčený vrah, který má na svědomí podobnou vraždu. Oba případy mají shodné znaky, ale brzy se ukáže, že jde pouze o podobnost. Na scéně se tedy objevuje neznámý vrah číslo dvě. Laura se společně s Adamem pouští do záludného vyšetřování plného nečekaných odhalení. A to doslova! Tak to bylo něco! Knížka byla čtivá, napínavá, pro mě i nepředvídatelná a hlavně výborně promyšlená. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout. Na konci každé kapitoly mě autorka každou další větou zlákala číst dál Druhý díl Vesnice je spíš volným pokračováním, ale doporučuji číst knihy ve správném pořadí Pokud máte rádi detektivky, tak knihu rozhodně doporučuji! ——————————————— 5⭐️/5⭐️ ———————————————

    Přečíst více
  • Markéta Nešetřilová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    poutavý děj, rychlý spád, nečekané rozřešení, doporučuji :-)

    Přečíst více
  • DeJa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Autorku jsem vůbec neznala, narazila jsem na ni náhodou a jsem moc ráda. Skvělá česká detektivka, která se netáhla a příjemně odsýpala, akorát v poslední třetině už jsem byla netrpělivá, ale to nejspíš proto, že jsem od začátku knihy správně věděla, kdo je vrah, ale až do konce knihy jsem nevěděla proč, takže mě to pořád nutilo číst dál. K tomu zajímavě vykreslená postava kriminalistky. Autorka by si určitě zasloužila více pozornosti, protože vyplodila opravdu velmi kvalitní knihu, a to ještě při třech dětech. Klobouk dolů. Určitě si přečtu další díly.

    Přečíst více
  • Mari Tadyje registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Česká detektivka , která se odehrává v místech která znám. Moc mě to bavilo, přečetla jsem ji jedním dechem.

    Přečíst více
  • Jaroslava P. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Pěkná detektivka.

    Přečíst více
  • Monika Kišková registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    V knize bylo jen pár překvapivých a napínavých momentů, které bych od detektivky očekávala. Většinou jsem však věděla, co se stane zhruba 100 stran dopředu. Kniha je velmi předvídatelná a někdy zbytečně zdlouhavá a vysvětlující.

    Přečíst více
  • Lucie Lipertová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka mi mile překvapila, byla napínavá a vtáhla mi do děje

    Přečíst více
  • Petra Nedorostová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Skvele napsane, aj ked citatel uz vie kto je vrah, jeho odhalenie a dokazovanie viny je tiez napinave. Po par kapitolach vtiahne do deja. Radsej citam pevne knihy, ale ked clovek musi davat neustale pozor na deti v bazene, super sposob ako ,,precitat" dalsiu knihu.

    Přečíst více
  • Eva Vašíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Opět něco z českého rybníčku a musím říct, že kniha je úžasná, začátek mi přišel trošku pomalejší ale pěkná a napínavá jízda, která stojí za přečtení.

    Přečíst více
  • Pavel Černý registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá knížka. Napínavá, plná zvratů a slepých uliček do kterých se vyšetřovatelé dostávají. Výborná hlavní hrdinka Laura, která mi byla od začátku velmi sympatická. Na české poměry opravdu kvalitní detektivka. Autorce velký palec nahoru. Jdu se okamžitě vrhnout na druhý díl s názvem Vesnice.

    Přečíst více
  • Dagmar registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Mám ráda severské krimi, ale chtěla jsem změnu. Koupila jsem Stvůru, čte se výborně, ale co mě vytáčí - skvělej,hezkej, může bejt,pobleju,pošahanej atd. Je problém psát normální český výraz?

    Přečíst více
  • Jana Hlinecká registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Knížka je čtivá, kriminální zápletka si nezadá s ostřílenými autory trhillerů, ale přesto mám i nějaké výhrady. Autorce se podařilo vybudovat vcelku napínavou atmosféru. Tím, že je případ zasazen do českého prostředí, mi přijde tak nějak skutečnější, hrozivější, víc se mi dokázal zarýt pod kůži. Stránky mi ubíhaly pod rukama. I když jsem měla svá podezření, úplně jistá jsem si nebyla až skoro do konce. Co mi trochu vadilo, byl způsob, jakým bylo vedeno vyšetřování. Vytipování podezřelého, snaha poskládat důkazy, tak aby to sedělo, pokud možno dotlačit dotyčného k přiznání. Důkazy nesedly? Tak hledáme někoho jiného. Působilo to na mě trochu neobratně.

    Přečíst více
  • Kamila registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem přečetla jedním dechem ! Konečně zase český autor, který stojí za to ! Moc se těším na další díly. Tady jsem tipovala otce Anny a nějaké špinavé rodinné tajemství, protože podle modus operandi jsem usoudila že Anna při zápasu o život spolkla otcův prsten i s jeho DNA. Ruku Val jsem brala jen jako falešnou stopu. Jediné rušivé bylo množství zadržených podezřelých bez přímých důkazů. Snad česká policie takto nepracuje. Jinak bezva vhled do policejní práce a uvažování policistů - fajn, že jsou taky jen lidi.

    Přečíst více
  • čtení s Elby registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Po nálezu těla je jasné, že se pátrá po brutálním vrahovi. Vyšetřovatelka Laura a její nový kolega Adam mají nelehký úkol ho dopadnout. Čeká nás spousta akce i nečekaná odhalení, která pomalu ale jistě dovedou vyšetřovatele na správnou stopu. Tak toto je skvělá detektivka z českého prostředí, je vyprávěna během několika dní, díky tomu to má spád a stále se tam něco děje. Skvěle se vyrovná zahraničním kriminálkám, a přitom nám je bližší díky znalosti prostředí. Já jsem jako první četla Vesnici, která se mi natolik zalíbila, že jsem sáhla i po Stvůře, abych blíže poznala Lauru s Adamem. Je lepší to číst hezky postupně, ale pokud přečtete pouze Vesnici, i tak všechny souvislosti pochopíte a jde to číst jako samostatná kniha. Musím říct, že Vesnice se mi líbila o něco více, v této knize jsem odhadla vraha velice brzy, i když se autorka snažila a nabízela nám spoustu možných vysvětlení a potencionálních vrahů. I tak za mě skvělá kniha a budu se těšit na další příběhy od autorky.

    Přečíst více