Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 39 hodnocení čtenářů

24× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Aríka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se mi líbila, ostatn téma hokeje mě snad nemůže nikdy omrzet, opět oba pohledy byly brilantně napsané. Autorce se musí nechat, že i když to byl díl druhý, tak Logan a Garrett byly úplně jiné osoby a Hanna s Grace se povahově také lišily. Logana jsem si oblíbila, i když Garrett mi prostě přirostl k srdci více než Logan, ale kniha také měla svoje kouzlo. Jak jsem již zmínila výše, téma hokeje je pro mě naprosto výtečné. Určitě doporučuji.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Kniha se mi vcelku líbila, avšak znám i lepší s podobným příběhem

    Přečíst více
  • veronika Rambousková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jo, Loganovu knihu jsem si užila, hlavně plnění jeho úkolu, škoda, že nebyly pořádně popsány, aby se člověk zasmál ještě víc. Ale Logan nedělá nic jen na půl a líbí se mi, že Grace nebyla žádná chudinka, ale sebevědomá holka.

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Další velmi pěkná kniha této autorky. Určitě doporučuji přečíst. :)

    Přečíst více
  • nikyy registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Autorka prostě ví jak na to, další povedená kniha. Ani jsem nepostřehla, že se postavy objevují i v prvním díle, četla jsem to jako dvě oddělené knihy .

    Přečíst více
  • Wajny registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Mám ráda knihy, kde se prolínají i postavy z minulých dílů. Celá zápletka toho příběhu mi, ale nepřišla až tak zajímavá jako u předchozího dílu, ale zase byla více reálná a uskutečnitelná. Bohužel ani jeden z postav (John a Grace) mi nepřišli sympatičtí, takže tento díl nic moc.

    Přečíst více
  • Jája registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Zezačátku jsem se bála, že mě knížka zklame protože o proti návrhu to bylo značně slabší, ale nakonec mě loganovi romantická gesta jak ziskat grace a vtipné momenty přesvědšili, že se námám čeho bát. Knihu jsem přečetla tak rychle až to ani není možné čte se v podstatě sama.

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Stejně jako u prvního dílu série Off-Campus jsem knížku přečetla jedním dechem. Bylo skvělé sledovat rozvinutý příběh postav, které se objevily už v předchozí knize, stejně jako pokračování vztahu Hanny a Garretta.

    Přečíst více
  • Jaroslava Petrásková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    úžasné pokračovaní, přečtene skoro na jeden nádech .... už se teším na další

    Přečíst více
  • Martina registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    + Spoiler Další skvělý čtení. Už teď jsem přesvědčená, že každá kniha od této autorky je extrémně čtivá. Tenhle díl byl fajn a bavil mě. Nebyl tak skvělý, jako předchozí díl o Garrettovi a Hanně, ale stejně jsem si ho moc užila. Musím se přiznat, že jsem se i míň smála, ale jinak to bylo fajn (jak už jsem psala :D). Vztah Grace a Logana začal fakt zajímavě, docela i debilně :D. Popravdě jsem se i smála když si Logan "uvědomil", že vlastně není zamilovaný do Hanny a chce zpátky Grace. Ale jo, fakt byli spolu rozkošný. Nejvíc jsem si užila část, kde Logan plnil Gracein seznam :D. U toho jsem nemohla. A docela bych i chtěla mít doma složenou "básničku" od nějakého sexy hokejisty :D. Mezitím co se v prvním díle řešilo vážné téma, zde se spíš všechno zaměřilo na rodinné a kamarádské problémy. Konec byl celkem klišé, ale mně to nevadí. Já klišé věci mám ráda (jop, jsem prostě bezproblémová)... Jsem zvědavá na další díl, který má být o Deanovi a Allie, takže se fakt těším. Určitě doporučuju, možná vás to neuchvátí jako první díl, ale stejně to bylo super!! Prostě fajn oddechovka..

    Přečíst více
  • andrea registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Klasická slaďárna pro náctileté :) ale občas je takové čtení potřeba, no ne? Je to jedna z těch lepších serií v tomto žánru...

    Přečíst více
  • Dagmar L. registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    První díl byl možná o něco lepší, ale bavila jsem se a celkem hodně! :-) Od takovéto knížky nečekám hluboké myšlenky, čekám relax a zábavu a obojího se mi dostalo spoustu.

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Pěkné pokračování. Musím uznat, že první díl byl trochu propracovanější, ale čte se to moc dobře.

    Přečíst více
  • Lucia Környei Kissová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nenarocne cteni, mistama lechtive a poutave cteni. Krasny pribeh. Doporucuji.

    Přečíst více
  • Michaela Gruberová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se mi moc líbila. Vřele doporučuju.

    Přečíst více
  • Alis registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Za mě naprostá spokojenost, druhý díl stejně tak dobrý jako první. S hokejisty je opravdu sranda =)

    Přečíst více