Recept na toho pravého (Defekt)

Autor Anni Rose

Recept na toho pravého (Defekt) - Anni Rose Nedostupné

Recept na toho pravého (Defekt)

Autor Anni Rose

Součástí série: Recepty pro život 1. díl z 2

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Naražený hřbet, zašpiněné ořezy stran.

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Podezřelý

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Podezřelý

Ruby Brooksová je nejdřív poněkud skeptická, když jí horoskop říká, že bude mít báječný rok. Zvláště když v rychlém sledu přijde o přítele i o práci. A aby toho nebylo málo, ještě jí uteče zlotřilý montér kuchyní a vezme s sebou všechno včetně kuchyňského dřezu!Ruby tedy bere štěstí i osud do svých rukou s neobvyklým předsevzetím – zúčastní se… Přejít na celý popis

Elena Collins: Strom čarodějnic Milujete literární cestování v čase? Pak si nenechte ujít romantickou mysteriózní novinku Strom čarodějnic! Více informací

Popis

Ruby Brooksová je nejdřív poněkud skeptická, když jí horoskop říká, že bude mít báječný rok. Zvláště když v rychlém sledu přijde o přítele i o práci. A aby toho nebylo málo, ještě jí uteče zlotřilý montér kuchyní a vezme s sebou všechno včetně kuchyňského dřezu!

Ruby tedy bere štěstí i osud do svých rukou s neobvyklým předsevzetím – zúčastní se deseti soutěží denně, ať už o vysněnou dovolenou v Japonsku, nebo o roční zásobu krmení pro psa (žádného nemá), a cestu ke štěstí si zkrátka vyhraje.

Když se ale zásluhou valentýnské výhry z místní restaurace v jejím životě objeví šéfkuchař Adam Finder (a jeho pes Brutus), je to štěstí nebo osud? A zjistí Ruby nakonec, že skutečné štěstí není třeba vyhrát?

Nová romantická komedie, která nadchne fanoušky Jo Watson nebo Rachel Lynn Solomon.

Sdílet 0

série
Recepty pro život 1. díl z 2
Další ze série
Láska, sranda, vaření
1. Recept na toho pravého
2. Recept na pana Dokonalého
kategorie
Knihy » Poškozené zboží
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
romantika pro ženy
Nakladatel
Red
Rozměr
138 x 204 x 38
isbn
DEF0000068844
Počet stran
400
Vydání
1
ean
DEF0000068844
Vazba
měkká vazba
datum vydání
11.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 41 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Anna Hýsková registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Během čtení jsem měla pořád takový nepříjemný pocit, často i z postav, co nebyly trochu vyšinuté. Co mě přijde jako divné chování překvapivě nikoho nezaráží. Hlavní pár se málem chce vzít už po prvním setkání, hřejivé pocity a neodbytný úsměv na tváři při myšlení na toho druhého prakticky na první pohled. Jde to rychle, nepůsobí to realisticky. Taky nevím, proč autorka zvolila tenhle název - Adam je sice kuchař, ale že by to bylo pro příběh vysloveně klíčové, nebo že by tu bylo nějaké třeba testování receptů... Nevím, čekala jsem něco jiného.

    Přečíst více
  • Zuzana Špringlová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Ach, ta Ruby! Myslím, že střelenější hlavní hrdinku jsem v knize dlouho nepotkala! A to mám načtenou celou Jo Watson! Anotace mi u této knihy skoro nic neřekla. Víme prakticky jen to, že úvodním tématem je hrdinčino hledání štěstí, které započala docela trapným způsobem. Dala na radu horoskopu a rozhodla se denně hlásit do 10 soutěží o všelijaké kravinky, které vlastně v životě ani nepotřebuje. A tak se začnou dít různé komické situace. Ruby je vlastně strašně fajn holka, která v osobním i profesním životě řeší nějaké ty nepříjemnosti. Rozejde se s Danielem - klukem, který se k ní nechoval zrovna s respektem, a do toho přijde o práci z důvodu nadbytečnosti v jedné eventové agentuře. Svůj stres začne řešit různými způsoby a účastnit se soutěží - to je jeden z těch nejdivnějších. Jednoho dne se na ni přece jen uspěje štěstí a ona vyhraje romantickou večeři, kterou by ji měl uvařit profesionální kuchař přímo v její kuchyni. Což by bylo luxusní, kdyby nějakou kuchyň měla! Setkává se ale s Adamem, kterého její rozpustilost na první pohled zaujme. Její životní situace, absence jakéhokoliv romantického vztahu a především její talent udělat ze všeho totální zmatek, z knížky dělá skvělou humornou komedii. Možná na první pohled jednoduchou romanťárnu oživují hned dvě těžší a dle mého názoru i zajímavá témata, která dokáží pořádně potrápit život. Stalking a zlo toxického vztahu jsou zde zakomponovány opravdu šikovně a nenásilně.

    Přečíst více
  • Pavlína Rychtecká registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Top!!!

    Přečíst více
  • Ivana registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Přiznám se, že mi chvilku trvalo, než jsem románu přišla na chuť. Autorka zvolila zvláštní hlavní hrdinku. Abych pochopila její chování, musela jsem ji lépe poznat – tzn. nezamilovala jsem si ji od první kapitoly. Zdála se mi až příliš ztřeštěná. Neviděla jsem smysl v účasti v tak ohromném množství soutěží o vše možné – včetně blbostí, které Ruby vlastně vůbec nepotřebuje. Musela jsem proniknout do jejího života hlouběji a odhalit, co vše se za jejím chováním skrývá. Autorce se do příběhu podařilo zakomponovat i některá závažnější témata, např. stalking, což chválím. Knihu doporučuji milovnicím humorných romantických komedií. Přímo na přebalu knihy se dočtete, že román nadchne fanoušky Jo Watson nebo Rachel Lynn Solomon. A mně nezbývá, než souhlasit. Třeba kniha Ex v éteru (přečtěte si naši recenzi) Rachel Lynn Solomon mě zaujala originálním námětem. To samé mohu říct i o knize Recept na toho pravého, která mě i přes počáteční rozpaky nakonec bavila.

    Přečíst více
  • Adéla Bastlová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížku jsem četla na dovolené u moře. Perfektní oddychovka a krásný příběh!

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 159 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora