Deník farářky Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské. Jak vypadá život moderní farářky? To se dozvíte v jejích zápiscích, které se odvíjejí v rytmu církevního roku… Přejít na celý popis

Julie Caplinová: Vila v Itálii Romantické útěky Julie Caplinové nás tentokrát zavedou pod horké středomořské slunce na tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské. Jak vypadá život moderní farářky? To se dozvíte v jejích zápiscích, které se odvíjejí v rytmu církevního roku a nabízejí neopakovatelný vhled do zážitků ženy-kněze: od bohoslužeb až po setkání s papežem Františkem.

Sdílet 0

Nakladatel
Voxi
datum vydání
29.01.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
06:41:36

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 20 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Michaela registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka je čtivá, graficky moc hezky zpracovaná a má prostě své kouzlo.

    Přečíst více
  • P.CHMEL registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Graficky velmi hezky zpracována knížka, již tradičně autorka boří zažité mýty o tom, jak má vypadat husitská farářka. Jako nevěřící mě i tak kniha bavila a dovolila mi nahlédnout trochu do fungování církve a do běžného dne či do celého roku faráře (což je pro mnoho lidí určitě jedna velká neznámá - pro mě taky stále tak trochu je). V něčem s autorkou naprosto souhlasím, v něčem zase zásadně nesouhlasím, ale to tak v životě již bývá. Například kapitola o vibracích vody je vysloveně úsměvná ezoterika, kterou bych nečekala od někoho, kdo se o pár stran vysmívá lidem, kteří věří čínskému horoskopu.

    Přečíst více
  • Martina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jeji myslenky v knize se mi moc libily a prihody ze zivota hodne bavily. Nejednou jsem se zasmala nahlas. Jednim slovem vtipna, mila a pro me prekvapiva a zajimava knizka.

    Přečíst více
  • Simona Kazdová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Velmi podařený pohled do nevšedního života Farářky Chvílemi to bylo velmi vtipné doporučuju

    Přečíst více
  • Drahuše Osičková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Záleží na pohledu čtenáře, líbí se mi lidskost a nenásilné nucení k víře, doporučuji přečíst i ateistovi, myslím, že nebude litovat.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora