Neklidná krev Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Neklidná krev Audiokniha (mp3)

Součástí série: Cormoran Strike 5. díl z 7

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování. Záhy pochopí, že před sebou mají ďábelsky složitou záhadu související s tarotovými kartami,… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+1)

Výhodné balíčky ještě výhodnější | Nyní i e-knihy a audioknihy! Výhodné balíčky jsou pro všechny velké čtenáře, co si to umí spočítat! Nyní i na e-knihy a audioknihy! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování. Záhy pochopí, že před sebou mají ďábelsky složitou záhadu související s tarotovými kartami, pochybnými svědky a psychopatickým sériovým vrahem. A zjistí, že i případy staré desítky let mohou být smrtící.

Sdílet 0

Nakladatel
Voxi
datum vydání
4.09.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
45:07:29
  • Helena Kubelková Helena Kubelková

    Těžko se mi píše recenze na tak skvělou knihu, protože jí nemohu vytknout naprosto nic a i skoro tisíc stránek v tomhle případě bylo pro mě málo. Nejsem objektivní, nemohu být, protože na každý díl čekám s nedočkavostí a nadšením, jako dítě na Vánoce. Nebudu lhát, když řeknu, že to se mi od Harryho Pottera vlastně nikdy jindy nestalo. Očividně JKR ví, že „devadesátková Harry Potter generace“ už vyrostla a potřebuje trochu toho kouzla i v běžném životě, a proto nám dala Cormorana.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 82 hodnocení čtenářů

66× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • Lea Konečná registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Než se pustíte do čtení jakéhokoliv dílu z této série. Určitě bych se držela jejich pořadí a nejprve začala s prvním dílem. Už řadu let jsem fanynkou J. K. Rowlingové alias Roberta Galbraitha a zjišťuji, že zůstává věrná sobě a svému stylu. Pod pseudonimen Robert G. stejně jako romány o Harrym Potterovi jsou s každým dílem obsáhlejší. Tentokrát to byla opravdová cihla. Pokaždé se na díla z autorčina pera moc těším a ani tento nezklamal. Šestý díl by měl v originále vyjít ještě tento rok, tak budeme doufat, aby se i k nám dostal brzy .. V tomto svazku tým detektivní kanceláře pracuje na několika případech současně. Kniha mě tentokrát přesvědčila, i když na mě byla dlouhá - od poloviny jsem měla problémy přiřazovat jednotlivá jména. K vyřešení tohoto problému by jistě pomohl jmenný rejstřík. Styl psaní je pestrý, zajímavý příběh, postavy dobře propracované, u kterých se mi převážně líbí psychologie se kterou si autorka opravdu pohrála. Taky jsem zvědavá, jak to bude pokračovat s Robin a Cormoranem Strike soukromě, po tom všem se jim časem podařilo sblížit. Sledovat ty dva v akci i mimo ni bylo velice zajímavé.

    Přečíst více
  • EF registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Neklidná krev byla pro mě dlouho očekávaným titulem a opravdu mě nezklamala. Autor/autorka jako vždy mistrně spřádá různé osudy a příběhy a nechává čtenáře do poslední chvíle v nejistotě. Vrah se nejevil jako vrah, ale vlastně bylo lze vše předpokládat. A hlavně ta love story - už konečně Strike s Robin vyjeví své city? Skvělá kniha, skvělý příběh, skvělá pointa. Vřele doporučuji!

    Přečíst více
  • Dadu registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nemohla jsem se dockat a celych temer tisic stranek jsem precetla jednim dechem! Cormoran a Robin nikdy nezklamou! 100%

    Přečíst více
  • Hana Roučková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Dle očekávání: super Rowlingová prostě umí psát, 1000 stránek přečteno jako nic

    Přečíst více
  • Jana Forma, DiS registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    mene napinave nez predchozi, ale porad pochoutka!!! doufam pevne, ze neni posledni...

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 649 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora