Odhalené emoce

Autor Paul Ekman Interpret Zbyšek Horák

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Naučte se chápat a číst mimické reakce sebe i lidí kolem vás. Celosvětově známý psycholog Paul Ekman v knize Odhalené emoce reflektuje své desetiletí výzkumu a rozebírá naše reakce na emoce – hněv, strach, znechucení, smutek a štěstí. Popisuje jejich kořeny a poukazuje, jak přes naše tváře přecházejí a poskytují jasné signály našemu okolí. Jde o… Přejít na celý popis

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Naučte se chápat a číst mimické reakce sebe i lidí kolem vás. Celosvětově známý psycholog Paul Ekman v knize Odhalené emoce reflektuje své desetiletí výzkumu a rozebírá naše reakce na emoce – hněv, strach, znechucení, smutek a štěstí. Popisuje jejich kořeny a poukazuje, jak přes naše tváře přecházejí a poskytují jasné signály našemu okolí. Jde o praktického, přesvědčivého a mysl otevírajícího průvodce pro čtení emocí a to i těch vlastních. Provede vás intenzivním tréninkem v rozpoznávání, vyhodnocování ale i řešení situací s co nejméně zaujatým pohledem. Kniha se stane vaším nepostradatelným zdrojem pro orientaci v emočním světě. Reálnými příběhy ze života vás dostane do sebereflexe, kde si vzpomenete na situace, ve kterých jste se ocitli. Pochopíte tak, jak důležité je vnímat své vlastní pocity v počátcích a vyhodnocovat jejich dopady, stejně jako vnímat pocity ostatních. Na jaké otázky vám audiokniha odpoví? • Jak naše tělo signalizuje ostatním, zda jsme trochu smutní nebo trápení, naštvaní nebo rozzlobení? • Dokážeme někdy skutečně ovládat své emoce? • Dokážeme se naučit rozpoznat lež? • Můžeme se naučit rozlišovat mezi úsměvem zdvořilostním a opravdovým? • Co to jsou mikrovýrazy a jak je rozpoznávat? Díky audioknize se naučíte • Rozpoznávat pocity dle mimických znaků v tváři a přiblížit se tak k porozumění svých blízkých, ale i cizích lidí • Jak s emocemi pracovat nejen v sobě, ale i ve vztahu k vašemu okolí • Zlepšovat kvalitu svého života. Budete si lépe uvědomovat své pocity a více si všímat, jaké signály k vám ostatní vysílají prostřednictvím mimiky, hlasu i řeči těla. O knize řekli: "Pokud si přečtete tuto knihu, už se nikdy nebudete dívat na ostatní lidi úplně stejným způsobem." — Malcolm Gladwell, kanadský novinář a spisovatel. "Od slavného Darwinova Expression of the Emotions před více než stoletím neexistuje kniha na toto téma s takovým rozsahem a vhledem." — Oliver Sacks, britský neurolog. "Okouzlující, zvuková a rozumová mapa světa emocí. Dokonalý průvodce." — Daniel Goleman, americký psycholog zabývající se emoční a sociální inteligencí. Z audioknihy "Emoce mění, jak vidíme svět a jak interpretujeme chování ostatních. Nepokoušíme se zpochybnit, proč určitou emoci cítíme, naopak – pokoušíme se ji potvrdit. Hodnotíme události kolem sebe v souladu s prožívanou emocí, a tak si ji zdůvodňujeme a udržujeme."

Sdílet 0

Nakladatel
ProgresGuru
datum vydání
20.06.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
11:46:20

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika P. registrovaný uživatel

    Skvělá kniha pojednávající o základních emocích a způsobu, jak je vyčíst z řeči těla. Kniha je psána srozumitelně i pro neodbornou veřejnost.

    Kniha, Jan Melvil publishing, 2015, 9788087270813

  • 5 z 5 hvězdiček Amelie Hincová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musím přiznat že tato kniha mě mile překvapila. Téma emocí je zde široce pojato díky bohatému dlouholetému výzkumu a ať už čtete jakoukoliv z kapitol, tak se určitě nudit nebudete :) Osobně jsem i dost ocenila že do Paulových pohledů byly zahrnuty jak jeho tak i jiné studie, ze kterých utvářel jednotlivé poznatky či hypotézy. Součástí knihy je i test na konci knihy, podle kterého můžete zjistit, jak moc vám jde vnímání skutečných emocí ostatních. Rozhodně doporučuji všem kteří se také zajímají a psychologii a sociologii :)

    Kniha, Jan Melvil publishing, 2015, 9788087270813

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha přináší skvělý vhled do emocí. Rozhodně stojí za přečtení, protože vám pomůže lépe porozumět chování ostatních i tomu vašemu.

    Kniha, Jan Melvil publishing, 2015, 9788087270813

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Prokopová registrovaný uživatel

    Užasna

    Kniha, Jan Melvil publishing, 2015, 9788087270813

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Nádherně a čtivě popsané fungování světa emocí, včetně návodu jak se s nimi naučit pracovat a to nejen u sebe, ale i ve vztahu k jiným lidem.

    Kniha, Jan Melvil publishing, 2015, 9788087270813

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda