Grilování
4.7 z 5 hvězdiček
knihaOhněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí...
299 Kč
Běžně 359 Kč
Za svůj internetový pořad Peklo na talíři získal Roman Vaněk několik ocenění. Kromě toho je zakladatelem Pražského kulinářského institutu, porotcem kuchařských soutěží a autorem veleúspěšných kuchařek.
Kuchařina je pro Romana Vaňka velkou vášní. Vaření na plný úvazek se ale nevěnuje odkakživa. Vystudoval výtvarnou školu v Praze, pracoval jako obuvní nákupčí a jako první začal do Evropy dovážet brazilská vína. Nakonec ale svět obchodu opustil, postavil se ke sporáku a začal nejen vařit vynikající jídla, ale pustil se také do kulinářské osvěty.
Dnes je šéfem Pražského kulinářského instutu, který navazuje na tradici špičkové československé kuchyně za první republiky, je producentem odborných kuchařských DVD a spolu s kolegy vydává kuchařky, které odhalí tajemství chutného vaření nejen začátečníkům, ale také zdatnějším kuchařům.
4.4 z 5 hvězdiček
pevná vazbaJednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s...
69 Kč
Běžně 359 Kč