Buďte v práci spokojenější E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jste v práci nespokojení? Přijdete si frustrovaní a nedocenění? Nemusíte hned měnit zaměstnání. Tato kniha vám pomůže stát se opět spokojeným a úspěšným pracovníkem.    Pracovní vytížení jednotlivých zaměstnanců stále narůstá. Všude po světě se lidé snaží najít motivaci do dalšího pondělního rána. Pokud patříte mezi ty, kteří se netěší,… Přejít na celý popis

Markéta Lukášková: Odvaha Je odvaha říct ano, nebo je odvaha říct ne? A jak by se osud mladé Židovky Ady vyvíjel dál, kdyby se rozhodla pro jedno či pro druhé? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jste v práci nespokojení? Přijdete si frustrovaní a nedocenění? Nemusíte hned měnit zaměstnání. Tato kniha vám pomůže stát se opět spokojeným a úspěšným pracovníkem. 
 
Pracovní vytížení jednotlivých zaměstnanců stále narůstá. Všude po světě se lidé snaží najít motivaci do dalšího pondělního rána. Pokud patříte mezi ty, kteří se netěší, až půjdou po volném víkendu zase do práce, nezoufejte. V této knize najdete spoustu tipů a doporučení co dělat, aby vás práce uspojovala.
 
Přeberte odpovědnost za svou osobní spokojenost a nestavte se do pozice oběti. Je důležité vědět, co chcete, a cítit se součástí firmy. Jen tak je možné najít potřebnou odvahu ke změně a stát se spokojeným zaměstnancem.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
176
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda