Černý jícen

Autor Ronald Malfi

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

319 Kč s DPH
Běžně 359 Kč Nápověda Jsme transparentní

Dlouhých dvacet let utíká Jamie Warren před temnotou. Pronásleduje ho trauma z dětství a vyčítá si, že se otočil zády ke svému postiženému bratrovi. Jenže pak se díky sledu podivných událostí znovu setká nejen se svým bratrem, ale také se dvěma kamarády z dětství. Všichni mají neodbytný pocit, že je dohromady svedl osud.A všichni začnou vzpomínat… Přejít na celý popis

Sběratelský balíček Darcy Coates za zvýhodněnou cenu! Balíček prvních tří knih ze série Strašidelné domy nyní za zvýhodněnou cenu 1199 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dlouhých dvacet let utíká Jamie Warren před temnotou. Pronásleduje ho trauma z dětství a vyčítá si, že se otočil zády ke svému postiženému bratrovi. Jenže pak se díky sledu podivných událostí znovu setká nejen se svým bratrem, ale také se dvěma kamarády z dětství. Všichni mají neodbytný pocit, že je dohromady svedl osud.

A všichni začnou vzpomínat na jedno léto kdysi dávno, na prapodivná kouzla, která je v hlubokém lese učil ještě prapodivnější muž, a na strašlivý čin, který je dodnes budí ze spaní. Tito outsideři a životní ztroskotanci se teď musejí semknout, vyrovnat se svou minulosti a pustit se po stopě netvora.

Černý jícen je krvavé a mysteriózní hororové drama inspirované skutečným případem vraždy dvanáctileté dívky, k němuž došlo v roce 2014 v americkém státě Wisconsin. Ronald Malfi je rozený vypravěč a někdy je označován za novodobého nástupce Stephena Kinga.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
424
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Radka Pospíšilová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Neskutečně silný příběh. Úžasně odvyprávěné. V této knize je vše co mám ráda, napětí, emoce... Já jsem si čtení užila, doporučuji všem.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720934

  • 4 z 5 hvězdiček Michaela Řechtáčková registrovaný uživatel

    Velice zajímavá a neotřelá kniha, jejíž název se mi vůbec nelíbí a strašně mě to při čtení rušilo :). Já vím, taková hloupost ... . Jamie Warren, jeho bratr Dennis a kamarádi Mia a Clay si nesou trauma z dětství. 20 let je pronásleduje temnota a jejich životy stojí za prd. Jednoho dne se ale vše změní a oni se shodou náhod opět sejdou v Černém jícnu, kde vyrůstali. Společně spojí síly a pokusí se přijít na to, co se tenkrát opravdu stalo a jestli se ještě vůbec můžou osvobodit ... . Začátek knihy byl zbytečně zdlouhavý a proto dávám o jednu hvězdičku méně. Trvalo cca 150 stránek, než jsem se do příběhu dokázala ponořit, což je dost. Kniha byla taková horská dráha, kde vás příběh na chvíli pohltí a pak vás zase vyplivne. Celkově ale musím hodnotit dobře, protože mě to bavilo a přišlo mi to originální, což je prostě super.

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720934

  • 5 z 5 hvězdiček Marcela Vachelová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    "Chcete vidět kouzelnický trik?" Parta přátel se po 24 letech setkává na místě svého dětství, aby se postavila svým hříchům a démonům minulosti i přítomnosti. Jedním slovem PECKA! S klidem můžu říct, že je to jedna z nejlepších knih, které jsem četla. Má vše, co mě baví - bizarnost, temnotu, krev, mystično. Příběh je napínavý od samého začátku až do konce. Chvílemi jsem myslela, že jsem už přišla na kloub zápletce, ale vzápětí přišel zvrat a všechno bylo jinak. Od spisovatele jsem četla i první knihu, která byla skvělá, ale tato - to je opravdu mistrně napsaný kousek. Hodnotím tedy maximálním počtem a těším se na další počin tohoto nadaného spisovatele!

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720934

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Vlčková registrovaný uživatel

    Na začátek hned jedna výtka a to, že tedy jako horor mi to vážně nepřišlo. Maximálně jako mysteriózní thriller. Na začátku příběhu se setkáváme s Jamiem, který bojuje se závislostí na alkoholu. Je zrovna v léčebně, když ho tragické události zavedou zpět do jeho rodného městečka. Tam na něj čeká jeho bratr Dennis, který má svůj svět, miluje želvy ninja, a Jamieho má moc rád :-) Sejdou se zde také se svými kamarády z dětství, Miou a Clayem a začnou vzpomínat na „staré dobré časy", které tedy nebyly až tak dobré, ale zažili spolu i spoustu nepěkných zážitků :-/ Vše se nám postupně odhaluje....kdo byl onen záhadný muž, kterého jednoho léta potkali ? Kvůli kterému je pronásledují duchové minulosti. Byl to opravdu kouzelník ? Nebo to bylo vše trošku jinak ? Jak s ním souvisí všechny ty záhadné vraždy ? Rozuzlení bylo vcelku napínavé, bylo to fajn čtení a určitě se nebojte označení horor :-) Je to mimo jiné i kniha o jednom velkém přátelství. „Protože i přátelství je svým způsobem magie".

    Kniha, Fobos, 2023, 9788027720934

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda