Co oči nevidí E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 279 Kč Nápověda Jsme transparentní

POUTAVÝ PSYCHOLOGICKÝ THRILLER |   Je vůbec možné někoho doopravdy poznat? Když neoblíbená sedmnáctiletá Deborah potká šarmantního a pohledného Larryho, mladík ji naprosto okouzlí. Problém je v tom, že Larry má tajemství. Následně dojde k sérii ohavných vražd, které na vše vrhnou stín.Jak se její svět pomalu rozpadá, začíná Deborah… Přejít na celý popis

Elena Collins: Strom čarodějnic Milujete literární cestování v čase? Pak si nenechte ujít romantickou mysteriózní novinku Strom čarodějnic! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

POUTAVÝ PSYCHOLOGICKÝ THRILLER |
 
Je vůbec možné někoho doopravdy poznat? Když neoblíbená sedmnáctiletá Deborah potká šarmantního a pohledného Larryho, mladík ji naprosto okouzlí. Problém je v tom, že Larry má tajemství. Následně dojde k sérii ohavných vražd, které na vše vrhnou stín.Jak se její svět pomalu rozpadá, začíná Deborah milovaného muže podezírat ze strašlivé zrady. A k záchraně jejich manželství jsou potřeba oběti.
 
Psychologický thriller ukazuje, k čemu dochází za zavřenými dveřmi, a připomíná nám, že k nehorším zločinům často dochází mnohem blíže k domovu, než bychom se byli nadáli.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
datum vydání
1.01.2021
jazyk
čeština
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Konec je strašný a posledních pár stránek je úplně nejstrašnějších, a přesně tak to má ve správném psychologickém thrilleru být. Zkuste vydržet a nepodívat se dozadu dřív, než tam dojdete. Stojí to zato – ostatně, budete tam rychleji, než se nadějete, protože od této knihy se jednoduše neodtrhnete.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 47 hodnocení čtenářů

24× 5 hvězdiček 17× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Knížka se mi libila, Tereza Šafaříková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knizka se mi líbila a měla jsem problém ji odložit. Konec mě dost překvapil a to jsem si v podstatě od začátku byla jistá že vím jak to celé je.

    Přečíst více
  • Anna Vaňková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Velmi chytlavý a zajímavý příběh, přečetlo se skoro jedním dechem. Hodně temné a smutné téma, nakonec velmi překvapivý závěr.

    Přečíst více
  • Mirka registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    V celku povedená kniha.Od začátku jsem si myslela že vím kdo je vrah,ale opak byl pravdou.

    Přečíst více
  • Sandra Miklínová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Za mě po dlouhé době opravdu WAU čtení. Napínavý a velmi poutavý příběh, který vás už během prních chvil vtáhne přimo do středu dění a vyvrcholí neočekavaným rozuzlením zápletky. Pro milovníky drsnějších thrilleru vřele doporučuji. Nutno zaroveň podotknout, že označení psycholigickeho románu, thrilleru a k tomu bestselleru, je zde zcela na místě. Čtenář ať nečeká bůhvíjaké "stříkance krve", neni to Texaský masakr, přesto nedoporučuji citlivějším povahám. Pro mě je to kniha, kterou po dlouhé době řadím na vrchol mých opravdu jen pár vyvolených "TOPOVEK". Dílo jsem nekupovala s příliš velkým očekáváním, ale po pár stránkách jsem rychle změnila názor! Těším se na další autorčino dílo.

    Přečíst více
  • Šárka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem přečetla za jeden den :)

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda