Falešný polibek E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s… Přejít na celý popis

Stephen King: Holly Holly Gibneyová, jedna z nejpodmanivějších a nejvynalézavějších postav Stephena Kinga, se vrací v napínavém románu, aby vyřešila hrůznou pravdu o několikanásobném zmizení v městečku na Středozápadě... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít. Obklopena tajemstvím a lží Lia odhalí skutečnosti, které otřesou jejím životem.

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 152 hodnocení čtenářů

123× 5 hvězdiček 22× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Nina Obšilová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Úžasný příběh, který se čte jedním dechem. Příběh má vše, co by jeden mohl hledat - lásku, magii, zradu, odhodlání, historii a hlavně skvělé postavy. Velkým plusem je, že příběh střídá úhly pohledu a tudíž ho nevypráví jen jedna postava. To nabízí možnost nahlížet na příběh ze všech možných stran a tak se nemůže stát, že by se čtenář mohl začít nudit. Ještě větším plusem je pak fakt, že se jedná o sérii (zbývající dva díly jsou ještě lepší než první a bonus ve formě příběhu, který vypráví co se dělo před začátkem série je třešničkou na dortu) a tak se čeští čtenáři určitě mají na co těšit. Anglický originál miluji a tak jsem zvědavá na český překlad. Věřím, že se povede.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Úžasný příběh, úplně jsem si ho zamilovala zpočátku jsem myslela že mě kniha nebude bavit, ale potom se příběh rozjel a nemohla jsem přestat číst. Hrozně moc se těším na další díl už aby vyšel. Celou dobu jsem si myslela že Kaden je princ a Rafe vrah autorce se opravdu povedlo mě a určitě i ostatní oklamat. Úchvatný příběh, doporučuji všem!!!

    Přečíst více
  • Tereza registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se krásně čte. Líbilo se mi že jsem až do konce hádala jak to vlastně je. Stojí za to si ji přečíst.

    Přečíst více
  • registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Krásná kniha, která mě dostala, ačkoliv jsem už dávno mimo tuhle věkovou kategorii :-) Těším se na další díly!

    Přečíst více
  • Aneta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Zdravím :) Ta kniha mě vážně okouzlila.Při čtení jsem písmena hltala a nedokázala jsem přestat číst.Postavy jsou skvělé,každý charakter má něco do sebe. A hrozně se mi líbí mapa, na začátku a konci knihy.Jediné co mě zmátlo a to dost byly postavy Kaden a Rafe.Celou dobu jsem si myslela , že Rafe ten co se má za úkol jí zabít a,že kaden je princ.Nevím , proč jsem najednou tak zazmatkovala.Asi to bylo i tím jak se oba dva na začátku chovali.Kniha byla i velice vtipná a zároveň hodně smutná.Slzy jsem měla na krajíčku v některých částech.Neuvěřitelně se těším na další knížku a pokračování.Tento druh knížek miluju , a nepřestanu a proto hodnotím velice uchváceně! :)

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora