Ghúl

Autor Brian Keenee

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

289 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Je červen roku 1984. Začaly letní prázdniny a Timmy Graco se těší, že místo školy bude číst komiksy, vysedávat v podzemní klubovně a podnikat různá dobrodružství se svými dvěma kamarády, Dougem a Barrym.Tyto plány se však brzy začnou hroutit. Chlapce čeká léto plné hrůzy a boje o holý život. Timmy zjistil, kdo na hřbitově vykopává čerstvé hroby –… Přejít na celý popis

Výhodné balíčky ještě výhodnější | Nyní i e-knihy a audioknihy! Výhodné balíčky jsou pro všechny velké čtenáře, co si to umí spočítat! Nyní i na e-knihy a audioknihy! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je červen roku 1984. Začaly letní prázdniny a Timmy Graco se těší, že místo školy bude číst komiksy, vysedávat v podzemní klubovně a podnikat různá dobrodružství se svými dvěma kamarády, Dougem a Barrym.

Tyto plány se však brzy začnou hroutit. Chlapce čeká léto plné hrůzy a boje o holý život. Timmy zjistil, kdo na hřbitově vykopává čerstvé hroby – a vůbec to není člověk. Je to nestvůra, která byla po staletí uvězněna pod hřbitovem, ale právě se dostala na svobodu.

Má hlad, dostala chuť na čerstvou krev a jde po Timmym a jeho kamarádech. Pokud se Timmy chce dožít září, bude muset uniknout Ghúlovi.

To však není jediná příšera, která na chlapce čeká…

Nestvůry čekají na každém rohu.

A co když ta, která požírá mrtvoly, není tou nejděsivější?

Od oceňovaného mistra hororu Briana Keenea přichází román o nestvůrách, vraždách a ztrátě nevinnosti.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 46 hodnocení čtenářů

23× 5 hvězdiček 18× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Lukáš Lukáš registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Žádná nestvůra, ať už skutečná nebo vymyšlená, není o nic horší než zlo vyvěrající z lidí. Není to klasický horor, i když maso, kosti a krev tam jsou. Ten epilog stojí za to! Trochu mě rušila autorova potřeba zmiňovat konkrétní skladby, které si daná osoba pobrukovala nebo poslouchala. Původně jsem myslel, že si je během čtení všechny poslechnu, ale po desáté to začalo být otravné a vzdal jsem to. To ale byl jenom můj problém a hodnocení to nijak neovlivňuje. 5*

    Přečíst více
  • Blanka Horáková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Nic nebylo nekonečné. Nic nebylo věčné. Ani život. Ani léto. Ani přátelství. Ani láska. Jediné, co přetrvá navždy, jsou jizvy - a nestvůry.

    Přečíst více
  • Miroslava Kolářová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Mně se kniha líbila už od samotného začátku. Ta temnota a zlo, které se ukrývá nejen v podzemí hřbitova v podobě monstra, které tu spalo několik let a jeho touha po lidském mase je neukojitelna, je to přeci GHUL. MONSTRUM, které se probudilo a je žíznive... ALE i v nás lidech jsou daleko větší monstra, vysavajici z lidí jejich energii, život a touhu po svobodném rozhodování. Na tohle všechno narazí i Timi s nejlepšími kamarády. O prázdninách se rozkryvaji nejen hrozby v podzemní hřbitova, ale také od lidí a to jim hodně blízkých. Ghul prahne po lidských tělech a lidské monstra po penězích, moci a ovládání druhých lidí. Nejen tyto, ale i další nástrahy čekají na Timiho a jeho kamarády... Dokáží odhalit pravdu a uniknout tak sami že spárů smrti???

    Přečíst více
  • Eliana Lipková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Ikdyz tento žánr nectu tohle bylo skvělé zoracovano. Příběh začíná pozvolna a nakonec to ve vas vibruje ztrachem ale hlavně odporem, ani ne tak kvuli půlnočním svačinkam ghúla a jeho ranním aktivitách jako spíš kvuli hnusu co si lidé dělají navzájem... a jak je těžké neopakovat chyby rodičů... moc kvalitně zpracované téma.

    Přečíst více
  • Zdeňka Moravcová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Ghúl mi dal docela zabrat. Kniha se spíše zabývala monstry mezi lidmi, Ghúl byl jen třešnička na dortu. A musím říct, že některé životní příběhy hrdinů knihy byly hodně silné.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda