Malá kniha stoicismu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

„Jak dlouho budete ještě čekat, než začnete od sebe samých vyžadovat to nejlepší?“Epiktétos, stoický filozofČtivá příručka seznámí čtenáře se základy stoické filozofie a nabídne možnosti jejího praktického využití v každodenním životě současného člověka. Kde najít radost? Odkud získat sílu? Jak čelit různým strachům? Jak se vyrovnat se… Přejít na celý popis

Děkujeme všem čtenářům skvělou audioknihou ZDARMA Jako poděkování, že jste tu pro nás, jsme pro vás připravili Pět neděl v baloně od Julese Vernea v audioverzi ke stažení ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Jak dlouho budete ještě čekat, než začnete od sebe samých vyžadovat to nejlepší?“
Epiktétos, stoický filozof

Čtivá příručka seznámí čtenáře se základy stoické filozofie a nabídne možnosti jejího praktického využití v každodenním životě současného člověka.
Kde najít radost? Odkud získat sílu? Jak čelit různým strachům? Jak se vyrovnat se smrtí blízkého člověka? A co si počít s depresivními myšlenkami, které se stále vracejí? Zatímco tradiční vzdělávání nám na takové otázky neodpoví, starověké filozofické školy se zabývaly právě jimi: Učily, jak žít. Ačkoli už tyto školy neexistují, vy, já a většina lidí potřebujeme stejně jako kdykoli dříve nějakou filozofii, která by nás vedla životem.
Přesně to nabízí prakticky pojatá příručka, kterou vám předkládáme. Ukazuje, jak si efektivněji poradit s úskalími, jimž v životě čelíme, a naplnit svůj potenciál. Přináší kombinaci nadčasové moudrosti a rad, které vám dodají sílu: Malá kniha stoicismu ukáže cestu každému, kdo chce v chaotickém světě žít klidně a moudře.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 258 Kč Nápověda