Milý Edwarde E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

289 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Jednoho letního rána nastoupí dvanáctiletý Edward Adler, jeho rodina a dalších 183 cestujících na let z Newarku do Los Angeles. Je mezi nimi i génius z Wall Street, mladá žena, která se vyrovnává s nečekaným těhotenstvím, zraněný veterán z Afghánistánu, sedmdesátiletý obchodní magnát nebo sebevědomá žena, která utíká od svého panovačného manžela.… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jednoho letního rána nastoupí dvanáctiletý Edward Adler, jeho rodina a dalších 183 cestujících na let z Newarku do Los Angeles. Je mezi nimi i génius z Wall Street, mladá žena, která se vyrovnává s nečekaným těhotenstvím, zraněný veterán z Afghánistánu, sedmdesátiletý obchodní magnát nebo sebevědomá žena, která utíká od svého panovačného manžela. Pak ale dojde k tragédii. Letadlo se zřítí a přežije jediný člověk: Edward.

Edwardův neuvěřitelný příběh upoutá pozornost celého národa, on sám však stojí před nesmírně těžkým úkolem: najít si na světě nové místo bez rodiny. Stále cítí, že kus jeho já zůstal tam nahoře na nebi, natrvalo spjatý s letadlem a všemi spolucestujícími. Potom ale učiní nečekaný objev, díky němuž odhalí odpovědi na některé z nejhlubších otázek života: Jak člověk, který přijde úplně o všechno, najde sám sebe? Za jakým cílem se má vydat? Co znamená nejen přežít, ale doopravdy žít?

Román Milý Edwarde je nejen nadčasovým příběhem o dospívání a zároveň pestrým portrétem jedinečné skupiny literárních postav, ale také úchvatnou ilustrací všemožných způsobů, jimiž se zlomené srdce znovu učí milovat.

Sdílet 0

Nakladatel
Kontrast
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2021
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Americká spisovatelka Ann Napolitano, která si sama prošla těžkou nemocí a musela znovu hledat cestu životem, se do Edwardova údělu dokázala dobře vžít a je to vidět. Román Milý Edwarde je již jejím třetím, avšak podle literárních kritiků a čtenářů je tím nejlepším. V roce 2020 se stal bestsellerem, a to už při rozhodování, zda se do čtení pustit, či ne, přece něco znamená, nemyslíte?

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 23 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • terryaknihy registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Do rukou se mi dostal naprosto nádherný a dechberoucí příběh Edwarda a zároveň i ostatních lidí z letadla. Tato kniha je velmi zajímavým dílem, který přečtete (když budete mít čas) bez zastavení. Neustále vás to tlačí otáčet stránky dál a dál. I když se mi osobně kniha četla trochu pomaleji, jelikož se jedná o náročnější žánr, tak jsem ji naprosto propadla. Kniha vás donutí přemýšlet o sobě samém a je to jedna z těch, které vám budou dlouho rezonovat v hlavě. Jedna z nejlepších knih letošního roku. Velké, opravdu velké doporučení za mě :).

    Přečíst více
  • Magdaléna Šlapanská registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka zpracovává těžké a smutné téma, zároveň ale přináší důležité poselství. Skutečně dokazuje to, že nemáme plýtvat svým časem, nemáme dělat věci, které nás nebaví a netvrávit čas s lidmi, se kterými nám není dobře.

    Přečíst více
  • Bodlinka registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Smutná událost a ještě smutnější fakt, že trauma prožívá dítě. To mě zasáhlo. Celý život hledá sám sebe, odpovědi a hledá, kam patří. To je náročné i pro čtenáře. Kniha má šťastný konec, ale cesta ke štěstí je dlouhá a náročná. Přesto doporučuji.

    Přečíst více
  • Naďa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Po dloude dobe kniha, ktera mi prisla zajimava a jina nez ostatni. Kazda z postav byla jina, kazda se prala s vlastnimi problemy, navic hrdina velice sympaticka silna osobnost. Knihu si urcite prectu znovu.

    Přečíst více
  • Kateřina registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Zajímavá. Řekla bych, že přesně to je slovo, které tuto knihu vystihuje. Samozřejmě, jak název napovídá, děj se převážně zaměřuje na přeživšího Edwarda, ale autor také nechává nahlédnout do životních příběhů jednotlivých cestujících v letadle, abychom si my, čtenáři, vytvořili alespoň nějaké pouto. Jako celek je to celé čtivé, to ano, dech beroucí nikoliv, ale i tak bych se přikláněla spíše k 3.5 ⭐. Na 4 však nemá.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 203 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora