Naslouchejte! E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

219 Kč s DPH
Běžně 239 Kč Nápověda Jsme transparentní

Proč máme takové problémy se vzájemným porozuměním, ať už mluvíme s kolegy, přáteli nebo rodinou? Nebylo by lepší, kdyby vás ostatní konečně začali poslouchat a skutečně chápat?   Dale Carnegie (autor věčného bestselleru Jak získávat přátele a působit na lidi a mnoha dalších) věřil, že spousta lidí zanechává špatný první dojem pouze proto,… Přejít na celý popis

Děkujeme všem čtenářům skvělou audioknihou ZDARMA Jako poděkování, že jste tu pro nás, jsme pro vás připravili Pět neděl v baloně od Julese Vernea v audioverzi ke stažení ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Proč máme takové problémy se vzájemným porozuměním, ať už mluvíme s kolegy, přáteli nebo rodinou? Nebylo by lepší, kdyby vás ostatní konečně začali poslouchat a skutečně chápat?
 
Dale Carnegie (autor věčného bestselleru Jak získávat přátele a působit na lidi a mnoha dalších) věřil, že spousta lidí zanechává špatný první dojem pouze proto, že nedokáže druhému efektivně naslouchat. Díky této publikaci se za použití názorných příkladů, jednoduchých technik a praktických cvičení rychle stanete lepším posluchačem – a brzy zjistíte, že i vy sami jste často lépe vyslechnuti a pochopeni.
 
Učení Dalea Carnegieho a jeho následovníků vás snadnou, pochopitelnou cestou provede základy komunikace a mezilidských vztahů a stává se tak novou nepostradatelnou součástí vaší knihovny.

Sdílet 0

Nakladatel
Via
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Aneta Ledvinková registrovaný uživatel

    Kniha je velmi dobře napsaná. Velmi mě překvapilo, jak dobře se četla, a jak dobré příklady a rady tam byly. Pokud se chcete naučit více porozumět svému okolí, a neignorovat je, doporučuji si přečíst tuto knihu.

    Kniha, Via, 2021, 9788027702473

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 167 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora