Než pomine tvůj hněv E-kniha

Než pomine tvůj hněv E-kniha

Součástí série: Rebecka Martinssonová 4. díl z 6

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Čtvrtý díl skvělé detektivní série o neohrožené právničce. Rebecka Martinssonová, prokurátorka v severošvédské Kiruně, se zaplete do případu chladnokrevné vraždy. Mladý pár vysekal v ledu na jezeře díru, aby se mohl potopit k vraku letadla, které leží na dně. Ale během potápění kdosi přeřízne lano a díru zakryje dřevěnými dveřmi. Mladí lidé nemají… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Čtvrtý díl skvělé detektivní série o neohrožené právničce. Rebecka Martinssonová, prokurátorka v severošvédské Kiruně, se zaplete do případu chladnokrevné vraždy. Mladý pár vysekal v ledu na jezeře díru, aby se mohl potopit k vraku letadla, které leží na dně. Ale během potápění kdosi přeřízne lano a díru zakryje dřevěnými dveřmi. Mladí lidé nemají žádnou šanci. Co hledali ve vraku letadla? A kdo je za to potrestal smrtí? Při pátrání přijde Rebecka na stopu dlouho utajovaným událostem z minulosti. A objeví nebezpečnou síť utkanou z viny, strachu a zrady, do které jsou zapleteni místní obyvatelé.

Åsa Larssonová (1966) pochází z Kiruny, malého městečka v severním Švédsku. V současnosti žije se svými dvěma dětmi na jihu Švédska, v blízkosti zámku Gripsholm. Než se začala věnovat psaní, pracovala jako daňová poradkyně. Její první kriminální román Sluneční bouře (2003; zfilmováno 2007; česky Host 2010) vzbudil ve Švédsku velký čtenářský zájem a získal ocenění za nejlepší kriminální prvotinu. Stejný ohlas měly i její další detektivní romány ze série, kterou spojuje postava Rebecky Martinssonové. Knihy Åsy Larssonové byly přeloženy do patnácti jazyků a za knihu Prolitá krev (2004; česky Host 2011) autorka obdržela Cenu za nejlepší švédský kriminální román. 

 V nakladatelství Host již vyšlo: Sluneční bouře (2010), Prolitá krev (2011), Temná stezka (2012).

Sdílet 0

série
Rebecka Martinssonová 4. díl z 6
Další ze série
2. Prolitá krev
3. Temná stezka
4. Než pomine tvůj hněv
5. Oběť Molochovi
6. Vina otců
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Severské detektivky
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2012

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Jana H. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Hezká kniha.Čtvrtý díl detektivních přpadů plný napětí.Zajímavá zápletka.

    Přečíst více
  • Martina Honzlová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Super kniha, autora mě nezklamala. Mrazivý sever, zajímavá zápletka i pojetí. Jako první jsem četla Oběť Molochovi, která vyšla později a má dle mého názoru lepší a napínavější zápletku a líbila se mi víc. Ale určitě si od této autorky ještě něco přečtu.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora