Neznámý žalm E-kniha

Neznámý žalm E-kniha

Součástí série: Handlíř 2. díl z 4

E-kniha

  • Ihned ke stažení

PŘEŽILA ŠÍLENÉHO KRÁLE. NOČNÍ MŮRA ALE JEŠTĚ NESKONČILA. Siréna a družka Desmonda Flynna Callypso unikla ze spárů šíleného krále Karnona. Jeho děsivé vězení se na ní trvale podepsalo, tím však její strasti zdaleka nekončí. Callie a Des se vydávají do Říše flory, aby pokračovali ve svém pátrání. Záhy zjišťují, že najít Zloděje duší je pouze jeden… Přejít na celý popis

Mats Strandberg: Seminář Nevinný teambuilding se promění v masakr. Zaměstnanci, kteří se nenaučí spolupracovat, jeden po druhém zemřou... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

PŘEŽILA ŠÍLENÉHO KRÁLE. NOČNÍ MŮRA ALE JEŠTĚ NESKONČILA.

Siréna a družka Desmonda Flynna Callypso unikla ze spárů šíleného krále Karnona. Jeho děsivé vězení se na ní trvale podepsalo, tím však její strasti zdaleka nekončí. Callie a Des se vydávají do Říše flory, aby pokračovali ve svém pátrání.

Záhy zjišťují, že najít Zloděje duší je pouze jeden z mnoha jejich problémů. Na světě neexistuje krutější místo než vílí dvůr a před intrikami králů a královen nemůže Callypso ochránit ani Handlířova magie.

Víly hrají nebezpečné hry. Některé touží po lásce nebo po pomstě, jiné baží po lidském mase a pár jich sní o věcech tak zvrácených, že je nelze ani vyslovit. Jedno je jisté: nikdo není tím, kým se zdá být. Dokonce ani Desmond.

Také Říše flory má záhad víc než dost: od krvácejících stromů po ocejchované otroky a nezvěstné stráže. V království všeho, co roste, klíčí cosi temného, a když si Callie nedá pozor, přijde o všechno, na čem jí záleží. Včetně jí samotné…

Sdílet 0

série
Handlíř 2. díl z 4
Další ze série
The Emperor of Evening Stars
1. Rapsodie
2. Neznámý žalm
3. Temná harmonie
4. Vládce hvězdné oblohy
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Mystery Press
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2023
  • Jana Palkovská Jana Palkovská

    První díl série o temném Handlíři a okouzlující siréně se na začátku roku prohnala sociálními sítěmi doslova jako smršť a mezi čtenáři si Rapsodie našla řadu příznivců. Uplynulo jen pár měsíců a tato temná fantasy má pokračování. Tentokrát se autorka rozhodla do magického světa zabrouzdat mnohem hlouběji. Pohodlně se tedy usaďte, exkurze Jinosvětem právě začíná…

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 33 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.3 z 5

  • Veronika Ciblová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Druhý díl opět skvělý, první polovina se hodně věnuje seznamování s Jinosvětem, což jsem si užila, protože vílí světy miluju :) v druhé polovině se pak rozplétá záhada spících žen a mizejících vojáků... Opět neodložitelná kniha! Hlavní hrdina hoodně připomíná Rhysanda ze Dvorů, je vidět, že se autorka nechala inspirovat, ale nemůžu říct, že by mi to vadilo.

    Přečíst více
  • Jana Málková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    První díl byl sice lepší, ale pro někoho kdo chce i nějakou akci, tak doporučuji. V druhé polovině knihy jsem si řekla - thats it!! Handlíř je a navždy bude srdcovka.

    Přečíst více
  • Lenka Koucká Krátká registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Jak mě první díl strašně bavil, tak druhý mě úplně stejně nebavil. Třičtvrtě knihy jsem se vysloveně nutila do čtení. Až poslední čtvrtina chytila opět tempo a začala mě bavit. Takže se pustím do dalšího dílu. Jen mě mrzí, že kniha ztratila ten náboj z prvního dílu, kdy to mezi hlavními postavami jiskřilo, byla lépe zpracovaná a promyšlená. Druhý díl je pro mě celkově zklamání a nebýt skvělého konce, nevěřím, že ji psala stejná autorka.

    Přečíst více
  • Kateřina registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Druhý díl mi přišel o něco málo slabší, chvílemi jsem měla pocit, že se to trošku "táhne". Nicméně jsem si pokračování Handlíře užila. :)

    Přečíst více
  • Petra Holková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Kniha mi přišla o něco málo slabší, než první díl, ale i tak jsem si čtení moc užila. Callie a Des jsou suproví a moc se mi líbilo, že jsme mohli poznat další části Vílí říše. Velmi překvapivý zvrat.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 359 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora