Iluze E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Před zábavním parkem ve Stockholmu objeví policie tělo ženy v bedně probodané meči. I když to na první pohled připomíná nepovedený kouzelnický trik, záhy je jasné, že se jedná o mimořádně brutální vraždu. Totožnost oběti však zůstává záhadou a případ se nehýbe z místa. Policistka Mina Dabiriová nakonec nevidí jinou… Přejít na celý popis

Výhodné balíčky ještě výhodnější | Nyní i e-knihy a audioknihy! Výhodné balíčky jsou pro všechny velké čtenáře, co si to umí spočítat! Nyní i na e-knihy a audioknihy! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Před zábavním parkem ve Stockholmu objeví policie tělo ženy v bedně probodané meči. I když to na první pohled připomíná nepovedený kouzelnický trik, záhy je jasné, že se jedná o mimořádně brutální vraždu.

Totožnost oběti však zůstává záhadou a případ se nehýbe z místa. Policistka Mina Dabiriová nakonec nevidí jinou možnost než požádat o pomoc Vincenta Waldera, mentalistu a odborníka na lidskou psychiku i magii.

Ačkoli Vincent zpočátku není spoluprací nijak nadšený, probudí se v něm hluboko zasunuté vzpomínky. Spolu s Minou, která rovněž bojuje se svými démony, si během vyšetřování uvědomí, že pronásledují nelítostného sériového vraha. A ten jako by se snažil Vincentovi něco říct. Podaří se jim ho zastavit, než bude obětí víc?

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
576
datum vydání
1.01.2022
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Oceňuji velice dobré skloubení jedné roviny, odehrávající se v minulosti, s rovinou druhou, probíhající v přítomnosti. Obě se výborně doplňují a tvoří tak ucelený, napětím nabitý a dobře gradující příběh, který vás u sebe, i přes svou obsáhlost, pevně udrží. Ten pak vyústí do celkem logického konce, který možná, vzhledem k šikovnému vedení autorů, vytušíte už několik stránek dopředu.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 22 hodnocení čtenářů

16× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • Jana Šimečková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Velice povedené, napínavé - a osoba pachatele mě opravdu překvapila. Jinak už je to druhá kniha, kde se využilo propojení policie a mentalisty a iluzionisty. Kniha podsouvá všechny možné pachatele a ten pravý je dokonale ukrytý. Jinak mě hodně bavily fóbie a děsy hlavních hrdinů (hlavně když policistka dostane do opatrování psa). Doporučuji a jsem zvědavá, jestli bude pokračování.

    Přečíst více
  • Soňa Kárová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Moc rozvleklé fóbie hlavních hrdinů

    Přečíst více
  • Jana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Přečteno na jeden zátah. Kniha přečtena na základě doporučení. Následně zakoupena do vlastní knihovny. Děj napínavý od první stránky, jak je uvedeno v jiné recenzi, při prvním popisu vraždy se i mně při barvitém vylíčení vraždy dělaly mžitky před očima, ale míněno v dobrém. Kniha nezklamala a napínavý děj je v průběhu celé knížky.

    Přečíst více
  • Jana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Přečetla jsem jedním dechem. Skvělá kniha..... už se těším na další díl

    Přečíst více
  • Lucie Urbanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha byla čtivá a napínavá. Hlavní hrdinové Vincent i Mina zajímaví. Příběh a zápletka neotřelé. Za mě půl hvězdičky dolů za neustále opakující se “hladina kortizolu a adrenalinu”!!!‍♀️

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 424 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora