Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Strawberry registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Příběh o Olive a Colinovi byl dojemný. Kdybych mohla a kdyby se to dalo, chtěla bych taky být na internátu Academy Dunbridge. Knížka byla tak krásně napsaná a celý obsah byl super. První zkušenost s autorkou a jsem velmi spokojená.

    Přečíst více
  • Žaneta Němečková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Jizvy na duši nejsou vidět na pohled, ale bojí úplně stejně jako ty na těla. Olive si prošla peklem a Colin též. Dohromady je svede stejná věc. Požár. Jejich cesta je trnitá, ale happy end zasloužený.

    Přečíst více
  • Bookswithterez registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Oba předchozí díly série mě moc bavily a na příběh Olive jsem se těšila. Akademie Dunbridge je totiž místo, na které se v knižním světě moc ráda vracím☺️. K Olive jsem si v předchozích dílech moc kladný vztah nevybudovala a byla jsem zvědavá, co se za jejím chováním ukrývá. No, neměla to lehký ani předtím a už vůbec ne teď. Naštěstí na to není sama. A když se na scéně objevil Colin, věděla jsem, že i tento díl bude skvělý. Bylo to mezi nimi přesně tak, jak mělo být (i když jasně - pokud by k sobě byli upřímní hned na začátku, nemělo by o čem těch 400 stran být☺️). Ale to napětí, chemie, oťukávání a hate to love linka za to určitě stála. Za mě opět moc povedený díl.

    Přečíst více
  • Anna Suchanová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    AKADEMIE DUNBRIDGE KDYKOLIV Autorka vytvořila příběh, situace a momenty, které se mě hluboce dotkly a dostaly se mi pod kůži. Colin a Olive mě tvrdě zasáhli a jejich boje, démoni a problémy byly bolestivé, ale také tak krásně léčivé a plné pozitivního vývoje. Dialogy mě zasáhly přímo do srdce a ráda jsem viděla, jak je Colinův tvrdý krunýř odstraňován kousek po kousku Olive, a Oliveiny zdi, které Colin bourá jako demoliční kouli. Tihle dva se navzájem vyzývají a přivádějí se k šílenství a já jsem miloval každý kousek. Zamilují se, i když nechtějí a to bylo prostě skvělé, protože jeden druhého tak moc potřebují. Sarah Sprinz je opravdu velmi talentovaná autorka! Její styl psaní usnadňuje čtení knihy za večer. Příběh Colina a Olive je jako jízda na horské dráze – vzrušující, vzrušující, nepředvídatelný a chcete toho víc! Prostě nemám slova, abych popsal, co se mi na této knize líbí, proto moje odpověď - VŠECHNO! Kniha je důstojný závěr série Dunbridge a dokonce nejlepší kniha na ukončení série! Pořád se nemůžu rozhodnout, který ze tří dílů je moje nejoblíbenější kniha. Doporučuji vám, určitě si přečtěte všechny díly!

    Přečíst více
  • Eliška Bazalková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    V tomto díle sledujeme Olive, se kterou jsme se setkali už v předchozích dílech a Colina, který se na Akademii Dunbridge dostává po maléru, který způsobil v Americe. Bylo moc fajn vrátit se do známého prostředí Akademie a poznat další postavy. Musím říct, že na to, jak mi Olive nebyla předtím moc sympatická, tak v tomto díle, když jsem ji víc poznala, jsem si ji i oblíbila. Olive se na začátku knihy vrací do školy po nehodě, která ji sebrala vše. Kvůli popáleninám, které utrpěla při požáru musí nejen přestat s plaváním, ale i opakovat jedenáctý ročník, čímž přijde o své kamarády. Colin se ze začátku snaží akorát o vyhazov ze školy, na které ani nechtěl být. Bylo ale zajímavé pozorovat ten vývoj, jak nakonec došel k tomu, že to tam není zas tak hrozně a z New Yorku mu chybí vlastně jen jeho sestra. Autorka v knize řeší i pár závažnějších témat, což mi do příběhu hezky zapadlo, zároveň to nedělá z průběhu jen plytkou romantiku, která klouže po povrchu, ale myslím si, že i když může být kniha považována za oddechovou romantiku, tak má co předat. Příběh je psaný čtivě, takže stránky mizí pod rukama a bylo to moc fajn čtení.

    Přečíst více