Rohy

Autor Joe Hill

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Před rokem přišel Ig Perrish o jedinou bytost, kterou miloval. A nejen to, všichni si myslí, že je tím vinen právě on. Ráno po prvním výročí té strašné události se probouzí s kocovinou – a s rohy na čele. Je to jen halucinace nebo se skutečně stal tím děsivým ďáblem, za nějž už ho mnozí stejně pokládají? Rohy jsou nepříjemně skutečné a Ig záhy… Přejít na celý popis

Julie Caplinová: Vila v Itálii Romantické útěky Julie Caplinové nás tentokrát zavedou pod horké středomořské slunce na tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Před rokem přišel Ig Perrish o jedinou bytost, kterou miloval. A nejen to, všichni si myslí, že je tím vinen právě on. Ráno po prvním výročí té strašné události se probouzí s kocovinou – a s rohy na čele. Je to jen halucinace nebo se skutečně stal tím děsivým ďáblem, za nějž už ho mnozí stejně pokládají? Rohy jsou nepříjemně skutečné a Ig záhy zjišťuje, že k nim dostal i zvláštní schopnosti, s jejichž pomocí může odhalit zrůdu, která zavraždila jeho lásku a zničila mu život. Hranice mezi andělem a ďáblem je však nebezpečně tenká.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Beta Dobrovský
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2022
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Tato kniha mě donutila přemýšlet o ďáblu v úplně jiném světle, který už není tak plochý a černobílý. Samozřejmě příběh nepostrádá jakýsi magický prvek a symboliku, ze které asi nebudou mít křesťané radost, přičemž to výsledné, co z toho vyplyne, je známá teze, že aby dobrý porazil zlého, musí se stát také zlým. A nastavování druhé tváře? Na to se tady rozhodně nehraje.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • ykwia registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Zaujímavý príbeh, niekedy s až príliš temnými zákutiami ľudskej psychiky, kedy som sa tešil, až to celé skončí... Kto tvrdí, že diabol musí byť vždy zlý?

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 240 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora