S láskou z Paříže

Autor Jules Wake

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Román plný lásky od autorky Romantických útěků Julie Caplinové píšící pod jménem Jules Wake. Paříž je pro mnohé nejromantičtějším městem na světě, ale Siena z francouzské metropole prchá před panovačnou matkou a snoubencem, kterého více než láska zajímá byznys a společenské postavení. Útočiště hledá u sestry nedaleko Londýna, ale Laurie změnila… Přejít na celý popis

Colleen Hooverová, Tarryn Fisher: Nikdy, nikdy Novinka od hvězdných Colleen Hooverové a Tarryn Fisherová nadchne nejen všechny jejich fanoušky, ale i milovníky romancí s mysteriózním nádechem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Román plný lásky od autorky Romantických útěků Julie Caplinové píšící pod jménem Jules Wake. Paříž je pro mnohé nejromantičtějším městem na světě, ale Siena z francouzské metropole prchá před panovačnou matkou a snoubencem, kterého více než láska zajímá byznys a společenské postavení. Útočiště hledá u sestry nedaleko Londýna, ale Laurie změnila plány, a tak Sieně dělá společnost věčně nespokojený Jason. Společné bydlení je pro oba velkou komplikací, ale postupem času si jeden na druhého zvykají. Jejich původně pracovní víkend v Paříži se promění ve chvíle plné touhy. Od Sieny se ovšem očekává, že se vrátí do Francie. Vánoce jsou však časem splněných přání, ne povinností. A její sen může splnit jedině Jason. Ten se však do vztahu se ženou, která nemá vyřešenou minulost, nehrne. Je nejvyšší čas ujasnit si priority a začít doopravdy žít.

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 16 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Gabriela Häusler registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Prijemna ctiva romantika, na jakou jsme od autorky zvykli. Sympaticka hlavni hrdinka, nektere mista sice trochu mimo realitu (nezkusena svadlena umi spravit kabat), ale jinak fajn.

    Přečíst více
  • Lucie Strousková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Příjemně oddechové čtení. Někdy mi zde až vadí naivita hlavní postavy Sieny ale pokud jste četli pozdrav z Itálie víte přesně proč je Siena taková jaká je. Baví mě zde princip “z nepřátel milenci” i když ne tak úplně v pravém slova smyslu. Jason je naprosto dokonalý mužský charakter a neznám nikoho kdo knihu četl a nezamiloval si ho.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora