Tak dobří, že vás nepřehlédnou

Autor Cal Newport

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

>> „Optimistické dílo s jasnou logikou a bez škodlivých rad, užitečné pro všechny nováčky na trhu práce, ale také ty, kteří nemůžou najít smysl ve své současné kariéře.“— Publishers Weekly << ## O knize Tápete v profesním životě? Nevíte, jaká práce by vám přinesla spokojenost a naplnění? Hlavně se při jejím hledání neřiďte omílanou… Přejít na celý popis

Sběratelský balíček Darcy Coates za zvýhodněnou cenu! Balíček prvních tří knih ze série Strašidelné domy nyní za zvýhodněnou cenu 1199 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

>> „Optimistické dílo s jasnou logikou a bez škodlivých rad, užitečné pro všechny nováčky na trhu práce, ale také ty, kteří nemůžou najít smysl ve své současné kariéře.“
— Publishers Weekly <<

## O knize

Tápete v profesním životě? Nevíte, jaká práce by vám přinesla spokojenost a naplnění? Hlavně se při jejím hledání neřiďte omílanou radou, abyste „následovali svou vášeň“ a „dělali to, co milujete“. Tato poučka není jen romantickým mýtem, ale je přímo nebezpečná – vede k chronické fluktuaci a k úzkostem, jakmile váš sen nevyhnutelně narazí do betonové zdi reality.

Cal Newport má lepší radu: pocit pracovního štěstí vám nepřinese „to pravé, vysněné zaměstnání“, ale vaše dovednosti a vaše žádanost na trhu práce. Kniha vyvrací desítky let opakované kariérní rady a ukazuje, že ideální zaměstnání si můžete, ba dokonce musíte vybudovat sami. A především vás naučí, jak se k němu postupnými kroky dopracovat.

## V knize se mimo jiné dozvíte

- Proč je snaha hledat práci na základě nadšení škodlivá.
- Na jakém pracovním trhu se pohybujete a co z toho pro vás vyplývá.
- Co je to kariérní kapitál a jak ho cílevědomě budovat.
- Že skvělé zaměstnání má zpravidla tři hlavní rysy: je kreativní, uplatňujete díky němu svůj vliv a máte nad svou prací kontrolu.
- Jak při hledání nových příležitostí aplikovat systém „malých sázek“.
- Co je pravidlo pozoruhodnosti a čím se dopracujete k mistrovství ve svém oboru.
- Jaké pasti vás čekají na cestě k větší pracovní svobodě a jak se jim vyhnout.

## O autorovi

Cal Newport je profesorem informatiky na Georgetownské univerzitě, světově úspěšným bloggerem a autorem několika bestsellerů z oblasti osobního rozvoje. V České republice si získal řadu příznivců knihou Hluboká práce (2016)

# Více o knize
http://www.melvil.cz/tak-dobri
Sdílejte s hashtagem #takdobri

Sdílet 0

Nakladatel
Jan Melvil publishing
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    TOP kniha! Pokud ji nepřehlédnete a zvládnete ji přečíst, tak máte půl úspěchu za sebou. Možná vám pomůže tato kniha otevřít oči, aby jste si uvědomili, že to co je všudem kolem vás o hledání vaši vášně, nemusí být úplně tak pravda. Plně souhlasím s tím co autor píše.

    Kniha, Jan Melvil publishing, 2018, 9788075550460

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora