Žít s tebou E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Každý z nás prožívá okamžiky, které dokáží rozesmát, potěšit, ale i rozplakat nebo emočně zničit. Všechny nějakým způsobem ovlivní naši budoucnost. Jak se s takovými prožitky vypořádají dva mladí lidé z Bostonu? Šrámy na duši i srdci se jim nikdy úplně nezhojí. Aiden miluje hokej, studuje poslední ročník vysoké školy a za své kamarády by položil… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Každý z nás prožívá okamžiky, které dokáží rozesmát, potěšit, ale i rozplakat nebo emočně zničit. Všechny nějakým způsobem ovlivní naši budoucnost. Jak se s takovými prožitky vypořádají dva mladí lidé z Bostonu? Šrámy na duši i srdci se jim nikdy úplně nezhojí.

Aiden miluje hokej, studuje poslední ročník vysoké školy a za své kamarády by položil život. Jenže pečlivě schovaní kostlivci si umí načasovat svůj příchod.

Tanečnice Mia nechala minulost daleko za sebou a vychází vstříc lepším zítřkům. Uteče vzpomínkám, nebo ji doženou a na věky ovládnou?

Sdílet 0

Nakladatel
Solis nakladatelství
jazyk
čeština
Počet stran
150
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Nikola Krajčovič registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Včera som dočítala Žít s tebou od @antonie_novakova_ v spolupráci @solis.nakladatelstvi Autorka sa vyhrala s osobnosťami postáv, ktoré boli autentické a za mňa až tak skutočné, že som mala na konci chuť plakať spolu s Aidenom. Jeho som si obľúbila viac než Miu. Mia ako postava nebola vôbec zlá. Bola milá, za každú srandu, ale za mňa sa neotvorila úplne. Akoby vedela, že nie je sama sebou, nie je v prostredí, kde by sa cítila dobre a preto som si ju nevedela obľúbiť, keďže ani ona sama si Bostone neobľúbila. Aiden,hokejista, ktorý zaujal miesto po Mattovi, ktorý zahynul po autonehode, bývalka, ktorá ho prenasleduje...Robin, ktorý zrazu nie je... Začiatok ma bavil, ako sa stretli, hra "pravda nebo úkol"..Stred bol čitateľný, ale tam už bolo z Mii cítiť odťažitosť a záver? Prečítajte si sami a ja veľmi, veľmi chcem čítať o Aidenovi. Žít s tebou nie je len o tanci, hokeji a mladých ľuďoch, ale tiež o druhých šancách, zlomených srdciach a Maroon 5.

    Přečíst více
  • Jana Šamšová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    "Hloupý, kdo se ptá a nechce znát odpověď." Každý z nás prožívá okamžiky, které dokáží rozesmát, potěšit, ale i rozplakat nebo emočně zničit. Všechny nějakým způsobem ovlivní naší budoucnost. Příběh Mie, která za starých časů byla tanečnice a při písních Maroon 5 ji to zase nutí tancovat, ale zároveň plakat. Snaží se žít, ale minulost je její součástí. Proč nechce Aidonovi otevřít své srdce a kdo je vlastně Robin? V určitých chvílích mně jí bylo líto a jindy zase Aidena. Někdy je těžké zapomenout, někdy to jednoduše nejde a šrámy na duši jsou moc hluboké.... Poslední dobou mě baví nejvíc čeští autoři.

    Přečíst více
  • Lenka Sadílková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Druhý díl série Být s tebou od Antonie Novákové, tentokrát o Mie a Aidenovi. Autorka neměnila styl psaní nebo strukturu. Opět čteme děj z více pohledů, jsou zde i vzpomínky postav, každý si nese nějaké své břemeno, se kterým se potýká a snaží s ním žít jak nejlépe se dá. ••• Co se týče postav, tak mi byli o mnohem sympatičtější než Vaja a Madden. Miu jsme už měli možnost poznat v první díle (Být s tebou), ale zklamala mě naprosto dětinským rozhodnutím, které provedla Aidenovi. Do té doby jsem její výkyvy chování tolerovala, ale tímhle si to úplně zkazila. Docela ráda bych se víc dozvěděla o Aidenovi a Quinn, přišlo mi to jen takové nakouslé a nedořešené. Čtenář se vlastně skoro vůbec nic nedozvěděl. ‍♀️ Robin byl docela záhada, ale oblíbila jsem si ho ze vzpomínek Mii, ale pak teda ne... Přišel mi hrozně arogantní a egoistický. ,,Teď jsem tu já a vy se po..." ••• Líbilo se mi, že jsem až do konce netušila, jak to dopadne a doufala jsem, že se vše vyřeší podle mých představ a až do posledních stran doufala, že bude ještě malý zvrat, díky kterému budu spokojená. (Nebyl) Na úplném konci knihy jsme ještě mohli nahlédnout do prologu třetího dílu. A o kom bude? To si přečtěte sami...

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda