The Science of Cooking : Every Question Answered to Perfect your Cooking
The Science of Cooking : Every Question Answered to Perfect your Cooking - Stuart Farrimond Nedostupné

The Science of Cooking : Every Question Answered to Perfect your Cooking

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Komisař

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 399 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Komisař

Which vegetables should you eat raw? How do you make the perfect poached egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary… Přejít na celý popis

E-knihy se slevou 30 % Pořiďte si do své čtečky nové e-knížky se slevou 30 %. Vybrané e-booky, kterým kralují především young adultovky, jsme zlevnili o 30 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Which vegetables should you eat raw? How do you make the perfect poached egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Find the answers to your cookery questions and get more out of recipes with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs. Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? Bestseller The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it.

Sdílet 0

Nakladatel
Folio
Rozměr
221 x 263 x 26
datum vydání
5.10.2017
ean
9780241229781
Počet stran
256
Hmotnost
1000 g
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
isbn
978-0-241-22978-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda