Logo nakladatele

HERBADENT

Věříte na léčivou sílu přírody? Dáváte přednost spíše bylinkám než chemickým přípravkům? Pak jste zde na správném místě. Osvědčená tradiční receptura s použitím sedmi pečlivě vybraných bylin značky HERBADENT funguje již od roku 1897.

Český lékárník Vladimír Svatek se svým bratrem Vavřincem a doktorem Javůrkem tehdy zahájili v Praze výrobu medicinálních vín s přísadou jihoamerické liány Condurango, kterou tamní indiáni žvýkali při poruchách imunity. To byl ale teprve začátek. Výroba se postupně rozšířila o další produkty, zvláště pro péči o chrup, jejichž patentovaná přírodní receptura, pečlivý výrobní postup s důrazem na kvalitu a trpělivost, je základem mnoha dalších bylinných přípravků HERBADENT dodnes.

Mezi výrobky z těchto ingrediencí patří například sladové víno Condurango, chutí připomínající víno portské, pro zlepšení zažívání a správné krvetvorby.

Dentální přípravky jako Masážní gel HERBADENT na zánět dásní a afty, či Ústní voda HERBADENT s jemnou bylinkovou příchutí jsou už tradicí, a ani Bylinné přísady do koupelí z řady HERBASPA, obohacené solí z Mrtvého moře a rostlinnými silicemi nemají chybu.

Zajímavým produktem, vhodným například jako dárek, jsou také Balíčky bylinných produktů HERBADENT BASIC a HERBADENT CARE, které obsahují hned několik položek. Zubní kartáček, zubní pastu z bylin bez přidání chemie, anebo zubní vodu s antibakteriálními účinky.

Česká firma HERBADENT je držitelem několika certifikátů kvality a hlavním partnerem Nadačního fondu Světluška.

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

    Hodnocení

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

    Hodnocení