5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 2. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
439 Kč s DPH
Běžně 490 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými špagáty. V horším případě se o zámky podělili lidové armády a združstevnění zemědělci. Chateau… Přejít na celý popis
Kate Marshallová se potýká nejen se svou vlastní minulostí, na kterou chtěla už dávno zapomenout, ale také se zamotává do autory podcastu o skutečných zločinech... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Japonská kuchyně
-
BLACK FRIDAY Mexická domácí kuchyně
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
BLACK FRIDAY Elfí kuchařka
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Moderní mexická kuchařka
-
Culinaria Itálie
-
Kitchenette - Rok v kuchyni
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Japonská kuchyně
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Maďarská kuchařka
-
Nebojte se gefilte fiš
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
-
BLACK FRIDAY Středomořská kuchyně
-
Francouzské dobrodružství Jamese Martina
-
Asijská kari
-
Sicilská kuchyně
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
Kuchařka RODINY dona Corleona
-
Kuchařka podle pěti elementů
-
Italská kuchařka - 100 snadných receptů
-
BLACK FRIDAY Mazi – Řecká kuchyně
-
Provence
Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými špagáty. V horším případě se o zámky podělili lidové armády a združstevnění zemědělci. Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich staly luxusní hotely, s věhlasnými kuchaři, díky nim také vzniklo speciální slavnostní pětichodové menu, které pro tuto knihu fotografoval Ondřej Kavan. Autorem literárního zpracování historie jednotlivých zámků dějin vysoké gastronomie i samotných receptů je Viktor Faktor. Výpravné provedení knihy a její vydání jen v angličtině bylo možné také díky nezanedbatelné pomoci Visegrádského fondu.
- Nakladatel
- Columbus
- Rozměr
- 310 x 308 x 15
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 84
- Hmotnost
- 1000 g
- isbn
- 978-80-905218-2-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 18.12.2014
- ean
- 9788090521827
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE