Chléb a domácí pekárny

Autor Neuveden

Chléb a domácí pekárny - Neuveden Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Připomene vám, jak správně pracovat s droždím, jak nejlépe zadělat či vytvarovat těsto i jaké suroviny lze použít jako posyp na chleba. Naučí vás pracovat s domácí pekárnou, používat všechna dostupná nastavení i upravit tradiční recepty pro automatické pečení. Začněte třeba jednoduchým ovocným chlebem k snídani nebo domácí vánočkou. A pak si… Přejít na celý popis

Ashley Poston: Romantici ze záhrobí Florence Dayová, stínová spisovatelka, ztratila víru v lásku po zdrcujícím rozchodu. Když se jí začne zjevovat duch jejího sexy, ale přísného redaktora Benjiho, začnou mezi nimi přeskakovat jiskry... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Připomene vám, jak správně pracovat s droždím, jak nejlépe zadělat či vytvarovat těsto i jaké suroviny lze použít jako posyp na chleba. Naučí vás pracovat s domácí pekárnou, používat všechna dostupná nastavení i upravit tradiční recepty pro automatické pečení. Začněte třeba jednoduchým ovocným chlebem k snídani nebo domácí vánočkou. A pak si zkuste upéct americké bagely, italskou ciabattu nebo vlastní tortilly, jaké znáte z mexických restaurací - je to snazší, než se zdá. Neotvírejte však okna, vůně by přilákala celou ulici.

Názvy jednotlivých kapitol: - Chléb a pečivo v různých zemích světa - seznámení s pečivem v jiných zemích, o jaké pečivo se jedná a z čeho se peče. - Tradiční způsoby pečení - typy mouky, různé kvásky, druhy těsta, kynutí, ale i chyby, kterých se můžeme dopustit. - Recepty z celého světa - z Velké Británie, Francie,Portugalska, Španělska,Řecka, Maroca... - Chléb a pečivo z ostatních zemí Evropy - Švýcarska, Německa, MaĎarska, Ruska, Bulharska... - Chléb a pečivo ze Severní a Střední Ameriky - Chléb a pečivo z Indie a Blízkého východu - Práce s domácí pekárnou - obsluha pekárny, tvarování pečiva, psypy, kvásky, tipy a rady... - Suroviny pro práci s pekárnou

Recepty pro domácí pekárnu - Základní druhy chleba - Ovesné, ječné, žitné a jiné pečivo - Chlebové placky a pizza - Kváskové chleby a kynuté pečivo z droždí - Slané pečivo - Zeleninové pečivo - Rohlíky, housky a další pečivo - Sladké chleby a kynuté pečivo - Moučníky a ovocné chlebíčky

Sdílet

Nakladatel
Reader's Digest
Rozměr
235 x 304 x 35
datum vydání
1.12.2009
ean
9788074060663
Počet stran
512
Hmotnost
2000 g
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
isbn
978-80-7406-066-3

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Aňa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Od historie chleba z celého světa až po základní recepty na pečení a místní speciality

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda