Gastronomie v toku času I.
Gastronomie v toku času I. - Libor Pavera,Klánová Eva Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Publikace Gastronomie v toku času I, kterou vydalo nakladatelství Press21 ve spolupráci s Vysokou školou hotelovou v Praze, zatáhne čtenáře do problematiky gastronomie hned z několika úhlů pohledu. Nabízí informace o legislativě, vývoji jídelních lístků, ale třeba také kapitolu zabývající se hodováním na šlechtických dvorech.Kolektiv autorů… Přejít na celý popis

Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra Kritikou i čtenáři oceněný příběh o představivosti, slunných i stinných stránkách přátelství, dokonalých i nedokonalých světech a o videohrách. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace Gastronomie v toku času I, kterou vydalo nakladatelství Press21 ve spolupráci s Vysokou školou hotelovou v Praze, zatáhne čtenáře do problematiky gastronomie hned z několika úhlů pohledu. Nabízí informace o legislativě, vývoji jídelních lístků, ale třeba také kapitolu zabývající se hodováním na šlechtických dvorech.Kolektiv autorů publikace Gastronomie v toku času I je složen ze specialistů v daných oborech z praxe i akademické sféry. Autoři jednotlivých příspěvků se zabývají problematikou gastronomie a navazujícími oblastmi v interdisciplinárních souvislostech.Publikace tak přináší příspěvky o produktech (potravinách a jídlech), o jejich výživové kvalitě, o racionální přípravě jídel, komponování stravy, o kulinářských tradicích a obyčejích i o obyčejích spjatých s konzumováním jídel. Upozorňuje na přesahy do jiných oborů lidského života (stravování v nákupních řetězcích, role jídla v pohádkách, nápoje v reklamě apod.). Příspěvky jsou uspořádány podle převládajícího tématu do pěti oddílů. Přehledné uspořádání umožní snadnou orientaci v jednotlivých tématech nejen odborné, ale i laické veřejnosti. Kniha byla vydána jako první z řady navazujících publikací s jednotným centrálním tématem – gastronomií.

Sdílet

Nakladatel
Press 21
Rozměr
170x241mm
jazyk
čeština
Počet stran
246
Hmotnost
426 g
isbn
978-80-905181-1-7
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.03.2013
ean
9788090518117

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda