3.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 26. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
330 Kč s DPH
Běžně 369 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem… Přejít na celý popis
Nakrmte svou čtečku novými e-knihami se slevou, které se i po celý listopad ponesou v halloweenském duchu! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Mleté maso (Edice Apetit)
-
Luštěniny (Edice Apetit)
-
Brambory (Edice Apetit)
-
Oheň a dým
-
Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Slané pečení (Edice Apetit)
-
Hovory s řezníkem
-
Knedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit)
-
Sýry (Edice Apetit)
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Bylinky (Edice Apetit)
-
Krok za krokem - 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek (Edice Apetit speciál)
-
Klobásy a paštiky
-
Rýže (Edice Apetit)
-
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
-
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
-
Grilování
-
Koření (Edice Apetit)
-
Udírny a uzení
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 195 x 280 x 13
- datum dotisku
- 15.12.2023
- ean
- 9788087575390
- Počet stran
- 180
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.04.2015
- isbn
- 978-80-87575-39-0
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE