0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 26. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny… Přejít na celý popis
-
312 Kč s DPH Dostupné u dodavatele
-
312 Kč s DPH Skladem
-
399 Kč s DPH Skladem
-
357 Kč s DPH Skladem
-
79 Kč s DPH Skladem
-
399 Kč s DPH Skladem (vybrané prodejny)
-
Nedostupné
Kate Marshallová se potýká nejen se svou vlastní minulostí, na kterou chtěla už dávno zapomenout, ale také se zamotává do autory podcastu o skutečných zločinech... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Repubblica Ceca
-
Praga Il Libro Doro /italsky
-
Stručné dějiny českých zemí / Breve storia delle terre Ceche
-
Česká kuchařka
-
Příběh lásky / Una storia d´amore
-
Klasická česká kuchařka
-
Italské pohádky A1/A2
-
Italská kuchařka - 100 snadných receptů
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Sluha dvou pánů A1/A2
-
Kváskování - Recepty z kvásku
-
Vaříme z české zahrádky
-
Grammatica ceca in pillole / Česká gramatika v kostce – italská verze
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Krevní skupina A
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Chcete mluvit česky? - 1. díl (italsky)
-
Sezónní ovoce v naší kuchyni
-
Knedlíková revoluce
-
Velká knedlíková kuchařka
-
Evoluce českého jídla
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Cucinate secondo questo libro pieno di ricette di piatti tipici della Boemia che hanno origine nel passato piu remoto, ma che sono cosi amati da essere preparati ancora oggi. I piatti quotidiani e quelli che si preparano per le feste, come Pasqua e Natale, o in occasione di un banchetto nuziale e altre feste familiari.Alle ricette e stato lasciato il nome originario ceco e sono ravvivate da curiosita culinarie dalla storia ceca e dai nostri tempi! Non vengono dimenticate nemmeno le opinioni di alcuni personaggi famosi che in passato hanno visitato la Boemia – come a loro piaceva la cucina ceca e cosa pensavano delle usanze gastronomiche ceche!L’autore del libro – Viktor Faktor – e un esperto di cucina ceca e internazionale. Ha pubblicato gia una decina di libri di cucina. Allo stesso tempo, e uno scrittore, un viaggiatore e un traduttore di letteratura storica e filosofica.Le illustrazioni, che danno al libro un aspetto umoristico e un simpatico alleggerimento, sono ad opera di Jiří Votruba – un popolare artista ceco il cui lavoro puo essere ammirato quasi „in ogni angolo“ soprattutto dai visitatori stranieri della Repubblica Ceca.I piatti di questo libro sono stati fotografati e preparati da dei specialisti cechi di spicco – il fotografo Karel Poláček e la food stylist Blanka Poláčková.Il libro viene raccomandato dall’associazione dei cuochi e dei pasticceri della Repubblica Ceca.
- Nakladatel
- PRÁH
- Rozměr
- 171 x 250 x 11
- jazyk
- italština
- Počet stran
- 100
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7252-180-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.02.2010
- ean
- 9788072521807
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Petr Bezstarosti registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Knížka jako taková dobrá, ale jsou zde vážnější nedostatky... V jednom receptu 80 gramů masa pro 4 osoby, jinde 11 kg pro 6 osob, tudíž to chce i přemýšlet... Další významný nedostatke, přidal bych recepty příloh, ono, když je napsáno, doporučujeme s br. salátem nebo knedlíkem... Musel jsem vysvětlovat, co je knedlík a jak vyrobit...
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE