Nová pizza

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Pořádná nálož kuchařek

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí.  Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým… Přejít na celý popis

H. D. Carlton: Haunting Adeline: Stíny nad Adeline Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. 
Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.

Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Sám používá nebělenou celozrnnou mouku mletou kamenným mlýnem a osvědčené metody hnětení a kynutí těsta, se kterými v jednotlivých krocích stvoříte ty nejzdravější a nejchutnější základy pro vaši pizzu.

Dále je tu neuvěřitelná škála příchutí – klasiky jako Margherita nebo Mořské plody, i lahodný výběr nových stylů, například Jehněčí plec, ricotta a středomořské bylinky, Nakládaný salát, kapary, olivy a rajčata, Římská pizza s fíky, prosciuttem a balzámovým octem, úžasné Závitky z pekingské kachny, Smažená pizza s vepřovou plecí, ricottou a provolou, a zákusková čokoládová pizza s roztomilým názvem Snový polštář.

Napříč celou knihou najdete také bonusy s pěti nejlepšími pizzovými šéfkuchaři v Neapoli, stejně jako okouzlující fotografie tohoto krásného města, místních farmářů a plodin. New Pizza Stefana Manfrediho nás přenese zpět do dob, kdy byla pizza zdravým, vynikajícím a rychlým pokrmem pro všechny.

Pizza je pravděpodobně nejpopulárnější rychlé občerstvení, a ať už je připravována kdekoli, vždy si originálním způsobem přisvojí charakteristické ingredience svého nového domova.

Sdílet

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Rozměr
262 x 255 x 28
datum vydání
16.11.2018
ean
9788073907556
Počet stran
252
Hmotnost
1000 g
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
isbn
978-80-7390-755-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 11 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • M. Stepanova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Výborná kniha na téma pizza.

    Přečíst více
  • Anna Mal registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Výborná kniha o pizze. Původ, suroviny, zpracování....

    Přečíst více
  • Maros Klapak registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka se čte sama, hlavně chutná všem..

    Přečíst více
  • jan.alois registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    super

    Přečíst více
  • Martin Toman registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Legendární kuchař, legendární jídlo a jedna neuvěřitelná kuchařka. Toto není pouhý pohled na jeden pokrm, ale celkový náhled na italskou kuchyni, který je navíc uchopen novým invenčním pohledem. Tleskám.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda