4.3 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem… Přejít na celý popis
Kate Marshallová se potýká nejen se svou vlastní minulostí, na kterou chtěla už dávno zapomenout, ale také se zamotává do autory podcastu o skutečných zločinech... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Peče celá země
-
Pochoutky z chaloupky
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-
Evoluce českého jídla
-
Knedlíková revoluce
-
Vaříme z české zahrádky
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Naše chalupářská kuchařka
-
Klasická česká kuchařka
-
Téměř zapomenuté recepty 2
-
Sezónní ovoce v naší kuchyni
-
BLACK FRIDAY Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Stůl plný dobrot
-
Knedlíky a noky
-
Tajné staročeské recepty
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Česká kuchařka
-
Pochoutkový rok 2
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Ptáky starolapené
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily.
- série
- Pod pokličkou 3. díl z 4
- Další ze série
-
1.
Pod pokličkou
2. Pod pokličkou 2
3. Pod pokličkou 3
4. Pod pokličkou 4
- kategorie
-
Knihy »
Kuchařky »
Česká kuchyně
- Nakladatel
- Edice České televize
- Rozměr
- 175 x 240 x 15
- isbn
- 978-80-85005-96-7
- Počet stran
- 216
- datum vydání
- 1.02.2008
- ean
- 9788085005967
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE