4.9 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 26. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
250 Kč s DPH
Běžně 279 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Jaká opravdu byla česká kuchyně v oněch podivuhodných dobách, kdy Země ještě byla placatá, České království mocné, všechny potraviny bio a lokální, a vzácné koření přiváželi kupci po nebezpečných cestách z podivných a dalekých končin, které téměř nikdo neznal a neuměl si je ani představit? Zajímá vás, kde se v české kuchyni vzala svíčková, jak… Přejít na celý popis
Kritikou i čtenáři oceněný příběh o představivosti, slunných i stinných stránkách přátelství, dokonalých i nedokonalých světech a o videohrách. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
BLACK FRIDAY Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Naše chalupářská kuchařka
-
Příručka whisky - Základní průvodce po světě whisky
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Tajné staročeské recepty
-
Atlas chutí
-
Gastronomie českého středověku
-
Sladká první republika
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
AKCE Nejlepší recepty z celého světa
-
Klasická česká kuchařka
-
Taste of Red
-
BLACK FRIDAY Mazi – Řecká kuchyně
-
Evoluce českého jídla
-
Knedlíky a noky
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Pochoutky z chaloupky
-
Naše kuchařka
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Vaříme z české zahrádky
Jaká opravdu byla česká kuchyně v oněch podivuhodných dobách, kdy Země ještě byla placatá, České království mocné, všechny potraviny bio a lokální, a vzácné koření přiváželi kupci po nebezpečných cestách z podivných a dalekých končin, které téměř nikdo neznal a neuměl si je ani představit?
Zajímá vás, kde se v české kuchyni vzala svíčková, jak to bylo se starodávnou specialitou české kuchyně – španělskými ptáčky, jak servírovat páva, co je šilkrůta nebo co je to vydávený zoft?
V této knize se navíc dočtete i o zdravé stravě našich předků, slušných způsobech při jídle
bez příborů nebo veselém hodování krále Václava IV. v lázni. Dozvíte se o české středověké kuchyni a vaření před vynálezem kuchyňského sporáku spolu s řadou receptů, které si můžete doma sami vyzkoušet.
- Nakladatel
- Triton
- Rozměr
- 139 x 199 x 16
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 192
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7684-244-1
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.12.2023
- ean
- 9788076842441
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE