0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pondělí 16. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
178 Kč s DPH
Běžně 199 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály,… Přejít na celý popis
Vybrané elektronické knížky nyní s výraznou slevou až 40 % Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Babiččiny regionální recepty za pár kaček
-
Stůl plný dobrot
-
Pochoutky z chaloupky
-
Krkonošská kuchařka
-
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice
-
Klasická česká kuchařka
-
Jihočeská kuchařka ze mlejna
-
Peče celá země
-
Česká kuchařka
-
Staropražská kuchařka
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Naše chalupářská kuchařka
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Jihomoravská kuchařka - Krásy jižní Moravy na talíři
-
Na talíři - Jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech
-
Sladce, slaně, boubelatě
-
Maďarská kuchařka
-
Krevní skupina A
-
Jazyk, srdce, mozek, krev
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.
- Nakladatel
- Stopa Nakladatelství
- Rozměr
- 216 x 248 x 15
- isbn
- 978-80-88063-00-1
- Počet stran
- 160
- datum vydání
- 10.12.2014
- ean
- 9788088063001
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- Romantici ze záhrobí: Kouzelný příběh, který vám změní pohled na život i na smrt | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE
- Jeden z největších knižních bizárů a další tipy na super čtení | Vánoce voní knihou #4
- Za katrem: Jaké to je pracovat mezi vrahy a zloději?| RECENZE
- Krkavčí soud: Syrová detektivka plná mrazivé atmosféry a autentických postav | RECENZE
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Božští rivalové - strhující příběh, který vás emocionálně rozloží | RECENZE