0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Tales from the Belly of Japan 'The next Bill Bryson.’ New York Times In this often hilarious yet deeply researched book, food and travel writer Michael Booth and his family embark on an epic journey the length of Japan to explore its dazzling food culture. They find a country much altered since their previous visit ten years earlier … Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA Japan: The World Vegetarian
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
The Food of Italy
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Garden Chef
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Café Cecilia Cookbook
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Jamie´s Kitchen
-
The Silver Spoon Pasta
-
Crarter's Kitchen
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Signature Cocktails
-
The Italian Cookery Course
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
Tales from the Belly of Japan
'The next Bill Bryson.’ New York Times
In this often hilarious yet deeply researched book, food and travel writer Michael Booth and his family embark on an epic journey the length of Japan to explore its dazzling food culture. They find a country much altered since their previous visit ten years earlier (which resulted in the award-winning international bestseller Sushi and Beyond).
Over the last decade the country’s restaurants have won a record number of Michelin stars and its cuisine was awarded United Nations heritage status. The world’s top chefs now flock to learn more about the extraordinary dedication of Japan’s food artisans, while the country’s fast foods – ramen, sushi and yakitori – have conquered the world. As well as the plaudits, Japan is also facing enormous challenges. Ironically, as Booth discovers, the future of Japan’s culinary heritage is under threat.
Often venturing far off the beaten track, the author and his family discover intriguing future food trends and meet a fascinating cast of food heroes, from a couple lavishing love on rotten fish, to a chef who literally sacrificed a limb in pursuit of the ultimate bowl of ramen, and a farmer who has dedicated his life to growing the finest rice in the world… in the shadow of Fukushima. They dine in the greatest restaurant in the world, meet the world champion of cakes, and encounter wild bears. Booth is invited to judge the world sushi championship, ‘enjoys’ the most popular Japanese dish you have never heard of aboard a naval destroyer, and unearths the unlikely story of the Englishwoman who helped save the seaweed industry.
Sushi and Beyond was also a bestseller in Japanese where its success has had improbable consequences for Booth and his family. They now star in their own popular cartoon series produced by national broadcaster NHK.
- Nakladatel
- Vintage Publishing
- datum vydání
- 1.01.2017
- ean
- 9781910702949
- Počet stran
- 336
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- měkká vazba
- isbn
- 978-1-910702-94-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE