5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a… Přejít na celý popis
Vybrané elektronické knížky nyní s výraznou slevou až 40 % Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Vaříme pro vegetariány
-
Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit)
-
Vegetariánský receptník
-
Vegetariánské orgie
-
Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl
-
500 veganských receptů
-
Veganská kuchařka - 50 báječných receptů pro všechny mlsouny
-
Zkuste to doma sami - veganská kuchařka
-
Veganská kuchařka
-
Zdravě jíst
-
Veganská kuchařka pro zdraví
-
S chutí
-
AKCE BBQ nejen pro vegetariány
-
Mámin kastrůlek
-
Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli
-
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
-
Postní kuchařka
-
Útěk z talíře
-
Tak tady jsou ty slíbené recepty na cukety, paní Ehmová
-
Green Kitchen Quick + Slow
-
Rok v Green Table s Miluší Makó
-
Kuchařka ze Svatojánu
-
Rychlá veganská kuchařka
-
Super jednoduché veganské sýry
Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby a zpracovat všechny jejich jedlé části.Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev - a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno. S ohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí obrací k vegetariánskému stravování.
- Nakladatel
- Academia Barilla
- Rozměr
- 184 x 201 x 18
- datum dotisku
- 7.02.2023
- ean
- 9788020615947
- Počet stran
- 160
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 9.05.2016
- isbn
- 978-80-206-1594-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- Romantici ze záhrobí: Kouzelný příběh, který vám změní pohled na život i na smrt | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE
- Jeden z největších knižních bizárů a další tipy na super čtení | Vánoce voní knihou #4
- Za katrem: Jaké to je pracovat mezi vrahy a zloději?| RECENZE
- Krkavčí soud: Syrová detektivka plná mrazivé atmosféry a autentických postav | RECENZE
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Božští rivalové - strhující příběh, který vás emocionálně rozloží | RECENZE