4.0 z 5 hvězdiček
knihaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
180 Kč s DPH
Běžně 190 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček.… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
Už je to tady! Čas začít plánovat rok 2025! Máme pro vás diáře všech druhů a velikostí, které uspokojí každého plánovače. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Stolničení
-
Receptury studených pokrmů
-
Cukrářská výroba I
-
Cukrářská technologie
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Cukrářská výroba III
-
Technologie v kostce
-
Restaurace a host
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Cukrářská výroba II
-
Nové stolničení v kostce
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
-
Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Chemie pro studijní obory SOŠ a SOU nechemického zaměření
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Literatura pro 3.ročník SŠ - pracovní sešit
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Technologie II - Pro studijní obor Nábytkářství
-
Výživa v kostce
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
- Nakladatel
- Fortuna
- Rozměr
- 206 x 294 x 4
- datum dotisku
- 18.09.2024
- ean
- 9788073730666
- Počet stran
- 96
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.09.2009
- isbn
- 978-80-7373-066-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE