Mlčící pacientka Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Slavná malířka Alicia Berensonová měla idylické manželství. A pak jednoho dne svého muže zastřelila. Do záhadného případu nemá kdo vnést světlo, protože Alicia od vraždy už šest let nepromluvila ani slovo. Její mlčení chce prolomit psychoterapeut Theo Faber, pro kterého se na první pohled nelogická vražda stane posedlostí. Řešení se možná skrývá v… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Slavná malířka Alicia Berensonová měla idylické manželství. A pak jednoho dne svého muže zastřelila. Do záhadného případu nemá kdo vnést světlo, protože Alicia od vraždy už šest let nepromluvila ani slovo. Její mlčení chce prolomit psychoterapeut Theo Faber, pro kterého se na první pohled nelogická vražda stane posedlostí. Řešení se možná skrývá v jednom z Aliciiných obrazů. Je však Theo připraven zjistit pravdu? Režie Václav Knop.

Sdílet 0

Nakladatel
Voxi
datum vydání
19.03.2020
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
10:24:19
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Pokud se vám Mlčící pacientka bude na začátku zdát zdlouhavá a možná třeba i nezáživná, věřte, že opravdu stojí za to vydržet až do konce. Příběh má sice pomalejší tempo, ale to se velmi rychle změní, a o to více se pak můžete těšit na parádní zakončení, které i tomu největšímu milovníkovi thrillerů vezme vítr z plachet. Ne nadarmo se totiž kniha stala nejlepším thrillerem roku 2019 a vítězem Goodreads Choice Awards.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 55 hodnocení čtenářů

40× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • proste_knihy_ registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Ze začátku byla kniha docela pomalá a říkala jsem si, že to bude prostě jen průměrný thriller. Ale postupně byla kniha víc a víc napínavá. Vůbec jsem nevěděla komu věřit. A ten konec? Absolutně jsem nečekala, že kniha takto skončí. Úplně chápu proč je kniha tolik populární.

    Přečíst více
  • Sabina registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Začátek slabší, po pravdě jsem moc neočekávala, ale postupně je velice rychle člověk vtažen do děje a pak je to jízda. Z rozuzlení jsem byla doslova paf a to myslím, že mě jen tak něco nepřekvapí:-)

    Přečíst více
  • Monika registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tato kniha mi vzala dech. Miluji knihy, kde nevíte komu věřit. Na konci fantastický zvrat a rozuzlení. Naprostá pecka!

    Přečíst více
  • Mari registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Kniha je nádherná. Zpočátku jsem byla po prvních asi 60ti stránkách trochu zklamaná. Čekala jsem, že příběh bude strhující od začátku do konce. Což ale není a po přečtení jsem pochopila, že se vše na sebe nabaluje postupně a tak příběh nabírá na intenzitě. To jak je to napsané je prostě úžasné. Když máte několik podezření jak to asi dopadne, tak jste na konci hodně překvapen, jak jste byl úplně mimo :-) závěr je opravdu fascinující. Dle mého názoru se jedná o jednu z nejlepších knih co se psychologických thrillerů týče. Velmi doporučuji.

    Přečíst více
  • Kristyna.sw registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Nejlepší thriller jaký jsem kdy četla

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 289 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora