Neklidná krev Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Neklidná krev Audiokniha (mp3)

Součástí série: Cormoran Strike 5. díl z 7

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování. Záhy pochopí, že před sebou mají ďábelsky složitou záhadu související s tarotovými kartami,… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+1)

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování. Záhy pochopí, že před sebou mají ďábelsky složitou záhadu související s tarotovými kartami, pochybnými svědky a psychopatickým sériovým vrahem. A zjistí, že i případy staré desítky let mohou být smrtící.

Sdílet 0

Nakladatel
Voxi
datum vydání
4.09.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
45:07:29
  • Helena Kubelková Helena Kubelková

    Těžko se mi píše recenze na tak skvělou knihu, protože jí nemohu vytknout naprosto nic a i skoro tisíc stránek v tomhle případě bylo pro mě málo. Nejsem objektivní, nemohu být, protože na každý díl čekám s nedočkavostí a nadšením, jako dítě na Vánoce. Nebudu lhát, když řeknu, že to se mi od Harryho Pottera vlastně nikdy jindy nestalo. Očividně JKR ví, že „devadesátková Harry Potter generace“ už vyrostla a potřebuje trochu toho kouzla i v běžném životě, a proto nám dala Cormorana.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 82 hodnocení čtenářů

66× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • Lea Konečná registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Než se pustíte do čtení jakéhokoliv dílu z této série. Určitě bych se držela jejich pořadí a nejprve začala s prvním dílem. Už řadu let jsem fanynkou J. K. Rowlingové alias Roberta Galbraitha a zjišťuji, že zůstává věrná sobě a svému stylu. Pod pseudonimen Robert G. stejně jako romány o Harrym Potterovi jsou s každým dílem obsáhlejší. Tentokrát to byla opravdová cihla. Pokaždé se na díla z autorčina pera moc těším a ani tento nezklamal. Šestý díl by měl v originále vyjít ještě tento rok, tak budeme doufat, aby se i k nám dostal brzy .. V tomto svazku tým detektivní kanceláře pracuje na několika případech současně. Kniha mě tentokrát přesvědčila, i když na mě byla dlouhá - od poloviny jsem měla problémy přiřazovat jednotlivá jména. K vyřešení tohoto problému by jistě pomohl jmenný rejstřík. Styl psaní je pestrý, zajímavý příběh, postavy dobře propracované, u kterých se mi převážně líbí psychologie se kterou si autorka opravdu pohrála. Taky jsem zvědavá, jak to bude pokračovat s Robin a Cormoranem Strike soukromě, po tom všem se jim časem podařilo sblížit. Sledovat ty dva v akci i mimo ni bylo velice zajímavé.

    Přečíst více
  • EF registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Neklidná krev byla pro mě dlouho očekávaným titulem a opravdu mě nezklamala. Autor/autorka jako vždy mistrně spřádá různé osudy a příběhy a nechává čtenáře do poslední chvíle v nejistotě. Vrah se nejevil jako vrah, ale vlastně bylo lze vše předpokládat. A hlavně ta love story - už konečně Strike s Robin vyjeví své city? Skvělá kniha, skvělý příběh, skvělá pointa. Vřele doporučuji!

    Přečíst více
  • Dadu registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nemohla jsem se dockat a celych temer tisic stranek jsem precetla jednim dechem! Cormoran a Robin nikdy nezklamou! 100%

    Přečíst více
  • Hana Roučková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Dle očekávání: super Rowlingová prostě umí psát, 1000 stránek přečteno jako nic

    Přečíst více
  • Jana Forma, DiS registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    mene napinave nez predchozi, ale porad pochoutka!!! doufam pevne, ze neni posledni...

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 649 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora