Pod toskánským sluncem Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Audiokniha vzpomínek vznikla na základě deníku z prvních pěti let autorčina pobytu v Toskánsku. Spolu s přítelem Nedem zakoupila opuštěnou vesnickou usedlost a rozhodla se ji zrenovovat tak, aby nenarušila její původní kouzlo. Kdo někdy renovoval dům, dobře ví, že na popis peripetií s tím spojených by nestačila ani celá kniha. Autorka se zaujetím… Přejít na celý popis

Děkujeme všem čtenářům skvělou audioknihou ZDARMA Jako poděkování, že jste tu pro nás, jsme pro vás připravili Pět neděl v baloně od Julese Vernea v audioverzi ke stažení ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Audiokniha vzpomínek vznikla na základě deníku z prvních pěti let autorčina pobytu v Toskánsku. Spolu s přítelem Nedem zakoupila opuštěnou vesnickou usedlost a rozhodla se ji zrenovovat tak, aby nenarušila její původní kouzlo. Kdo někdy renovoval dům, dobře ví, že na popis peripetií s tím spojených by nestačila ani celá kniha. Autorka se zaujetím ale zároveň humorným nadhledem popisuje práci na domě a setkání se svérázným italským naturelem. Historie, která doslova prorůstá krajinou, vynikající a přitom jednoduchá italská kuchyně a krásná příroda se slévají do bohaté mozaiky příběhů a vyprávění, které autorka okořenila více jak padesáti originálními recepty.

Sdílet 0

Nakladatel
Tympanum
datum vydání
28.08.2019
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:39:06

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha mne hodně bavila i překvapila. Já jako první viděla film a můžu říct, že ten je hodně odlišný, kouzelný, ale jiný. Kniha krásně vystihuje život v Itálii, jeho krásy i úskalí. Navíc je to prokládané úžasnými recepty, popisem nádherných míst a zároveň i turistickým průvodcem.

    Přečíst více
  • Michaela registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha v které najdete naprosto všechno co se týká krajiny a okolí o kterém autorka mluví,film jsem doteď neviděla, ale kniha je úžasná, občas i vtipná.

    Přečíst více
  • Denisa Benešová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Miluji toskánsko a kniha se četla úplně sama.

    Přečíst více
  • Michaela Štěpánová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Laskavý film z krásného Toskánska. Hlavní hrdinka se vypořádává s rozpadem vztahu aktivně. Koupí starou, rozpadající se vilu v cizině a bez jakýchkoli zkušeností se pustí do její rekonstrukce. Vřele doporučuji film každému, kdo se chystá do podobného bláznovství.

    Přečíst více
  • Adriana Dosedělová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha ptří k mým oblíbeným.Možná by to do ní neřekl, ale je velmi příjemná, místy vtipná a zajímavá.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora