Stín pochybnosti Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Strhující psychologická hra s myslí pro fanoušky napínavých kultovních thrillerů jako Zmizelá nebo Jak vyrobit vraha. Novinářka Morgan Vineová se dlouhé čtyři roky snažila dostat na svobodu svou lásku z dětství Dannyho Kilcannona, který byl na základě pochybných důkazů odsouzen za vraždu své nevlastní čtrnáctileté dcery. Odvolací soud nakonec… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Strhující psychologická hra s myslí pro fanoušky napínavých kultovních thrillerů jako Zmizelá nebo Jak vyrobit vraha. Novinářka Morgan Vineová se dlouhé čtyři roky snažila dostat na svobodu svou lásku z dětství Dannyho Kilcannona, který byl na základě pochybných důkazů odsouzen za vraždu své nevlastní čtrnáctileté dcery. Odvolací soud nakonec dopadne v Dannyho prospěch a ten je propuštěn z vězení. Nemá kam jít, a tak najde útočiště právě u Morgan a její dospívající dcery Lissy. Po nějaké době společného soužití nastane nečekaný zvrat – Lissa beze stopy zmizí. Morgan začne v hlavě přemítat o všem, co si o svém příteli doposud myslela. Byla si jistá, že je Danny nevinný a neublížil by ani mouše. Nebo snad ano...? Její vlastní dcera je teď v ohrožení a Morgan je nucena položit si zásadní otázku: Můžeme vůbec někomu skutečně věřit? Užijte si příběh plný zvratů a napětí v podání Lucie Štěpánkové.

Sdílet 0

Nakladatel
Kanopa
datum vydání
10.04.2024
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
10:55:46

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Petra registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha, která nadchne všechny příznivce thrillerů! Napínavá, velmi čtivá a až do konce opravdu nevíte, KOMU VĚŘIT! :-) Postavy mi byly sympatické. "Instinkt měl v životě samozřejmě své místo, ale byly chvíle, kdy záleželo jenom na faktech." Doporučuji!

    Přečíst více
  • Iveta Svobodova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha byla super, akorat me zklamal konec. Ale doporucuji.

    Přečíst více
  • Michal Říčka registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Každý kdo tuto knihu četl musí přiznat dvě věci. Věřil v Dannyho vinnu. Věřil v Dannyho nevinu. A nakonec byl překvapený, jak to celé bylo. Co se hlavní hrdinky týče, není příliš sympatická, příliš slabá, a její vztah s dcerou je asi to nejšílenější na celé knize.

    Přečíst více
  • D. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    DEtektivka, kterou jsem dostala jako dárek. Nevím, sama bych si ji asi nekoupila, spíše jsem ani netušila, že existuje. Po pár stránkách jsem ale zjistila, že to je vážně hodně dobrá detektivka a těším se na autorovu další tvorbu.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 359 Kč Nápověda
Další knihy autora