Tatér z Osvětimi Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Tatér z Osvětimi Audiokniha (mp3)

Součástí série: Tatér z Osvětimi 1. díl z 3

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Tetování vězňů v Osvětimi se stala symbolem holocaustu. Jedním z těch, kdo čísla na předloktí tetovali, byl slovenský Žid Lale Sokolov, rodným jménem Ludwig Eisenberg. Jeho příběh připomíná děsivé události v dějinách lidstva a ukazuje, že vedle sebe mohou existovat promyšlená brutalita i nesobecká láska. Autorka s citem odkrývá sedmdesát let staré… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+3)

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tetování vězňů v Osvětimi se stala symbolem holocaustu. Jedním z těch, kdo čísla na předloktí tetovali, byl slovenský Žid Lale Sokolov, rodným jménem Ludwig Eisenberg. Jeho příběh připomíná děsivé události v dějinách lidstva a ukazuje, že vedle sebe mohou existovat promyšlená brutalita i nesobecká láska. Autorka s citem odkrývá sedmdesát let staré události, aniž by milostný příběh převládal nad tím nejdůležitějším – ztrátou domova, utrpením a touhou přežít.

Sdílet 0

Nakladatel
BizBooks
datum vydání
18.04.2019
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
07:05:09

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 356 hodnocení čtenářů

280× 5 hvězdiček 47× 4 hvězdičky 24× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Michaela registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Příběh plný lásky, smutku, trápení, krutosti. I ten, kdo nikdy nečetl knihu s tématem války, by po ní měl sáhnout. Rozhodně doporučuju!

    Přečíst více
  • Lucie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha byla dechberoucí. Strhující příběh už jen tím, že se nejednalo o fikci, ale každé slovo byla krutá pravda. Pobrečela jsem balíček kapesníčků a příběh čísel: 32407 a 34902 ukládám do svého srdce.

    Přečíst více
  • Alexandra registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knih s tématikou holocaustu, nebo autentických zážitků z koncentračních táborů, jsem přečetla hodně, ale Tatér z Osvětimi mě velice překvapil. Dokázala jsem knihu přečíst za jeden den, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Autorka vycházela z výpovědi Laleho, který se snažil nic nedobarvovat a je to znát. Opravdu skvělá kniha s opravdovým prožitkem.

    Přečíst více
  • Petra registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Moc doporučuji,kniha mě vtáhla do děje,děsivé ,smutné a pravdivé...

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem přečetla jedním dechem. Opravdu Vás strhne do děje. Knihy s touto tématikou mě velmi zajímají, přečetla jsem mnoho knih, ale tato se řadí na první místa..

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora