Život s vysokou inteligencí Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Vysoká inteligence je v povědomí lidí automaticky spojovaná s úspěchem a skvělým životem. Málokoho napadne, že to ale může být přesně naopak, že spousta nadaných lidí, pokud správně neporozumí své odlišnosti, může prožít nenaplněný život plný utrpení, problémů, nepochopení, odmítání a předstírání. Velmi chytří lidé se často cítí osaměle, trpí… Přejít na celý popis

Sběratelský balíček Darcy Coates za zvýhodněnou cenu! Balíček prvních tří knih ze série Strašidelné domy nyní za zvýhodněnou cenu 1199 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vysoká inteligence je v povědomí lidí automaticky spojovaná s úspěchem a skvělým životem. Málokoho napadne, že to ale může být přesně naopak, že spousta nadaných lidí, pokud správně neporozumí své odlišnosti, může prožít nenaplněný život plný utrpení, problémů, nepochopení, odmítání a předstírání. Velmi chytří lidé se často cítí osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností. Mívají pocit, jako by byli z jiné planety. Tím, že mají odlišný způsob myšlení a prožívání, bývají mnohdy nepochopeni, což vede k ještě většímu uzavírání se do sebe. Tato výjimečná audiokniha jim odhalí cesty k nalezení štěstí, seberealizaci a plně prožitému životu. Čím dříve je poznají, a to nejlépe už v dětském věku, tím méně času v životě promarní zbytečnými pokusy být jako ostatní, přizpůsobit se. Autorka, zkušená lektorka a terapeutka, velmi empaticky a s osobní zkušeností přináší poprvé na český trh komplexně zpracovanou problematiku nadaných dospělých a dětí. Monika Stehlíková Monika Stehlíková je lektorka a terapeutka. Vede kurz určený pro učitele s názvem „Rozvoj pozornosti a všímavosti žáků“ byl akreditován MŠMT ČR. Monika Stehlíková se ve své práci také hodně věnuje dětem a dospívajícím, a to v rámci workshopů a kroužků Sociálního a emočního učení a všímavosti. S nadanými dětmi pracuje individuálně formou koučinku nebo terapie. Autorka je také mentorkou a příležitostně publikuje a přednáší. Původně vystudovala bohemistiku, francouzštinu, pedagogiku a pedagogickou psychologii na Pedagogické fakultě UK a postgraduálně Řízení podniku na IFTG/IAE při Univerzitě Jean Moulin III. v Lyonu. Pracovala ve školství a ve firemním prostředí. Posléze se zaměřila na studium mindfulness a psychoterapie ACT a především na téma nadaných a nadání. S tématem nadaných jedinců, osobnostním rozvojem a meditací má dnes dvacetiletou osobní zkušenost. Vendula Fialová Vendula má herecké angažmá v Divadle pod Palmovkou. V ostravském studiu České televize působila jako “rosnička” moderátorka zpráv o počasí. Mohli jste ji vidět v seriálech jako Ordinace v Růžové zahradě a Policie Modrava. Profesionálně tančila, zpívá a nyní nově moderuje na Hitrádiu City.

Sdílet 0

Nakladatel
ProgresGuru
datum vydání
30.06.2018
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
06:30:16

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Luboš Šlapanský registrovaný uživatel

    Tuto knihu jsem kupoval se značnou skepsí, ale musím uznat, že hned po několika stranách mě vyvedla z omylu. Ať už patříte mezi nadané, kde vám pomůže pochopit sama sebe a osvětlí některé otázky ohledně vašich vnitřních pochodů. Stejně tak jako pomůže ostatním porozumět nadaným a vcítit se do jejich „kůže“, i když to není zřejmě úplně jednoduché. Z mého pohledu výborná kniha, kterou by si měl přečíst ať už nadaný, nebo jeho blízký.

    Kniha, Grada, 2016, 9788027101016

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Výborná kniha psaná fundovaně a hutně bez zbytečného balastu a popularizačních výrazů či zjednodušujících zkratek. Text vhodně doplňován odkazy na další odbornou literaturu.

    Kniha, Grada, 2016, 9788027101016

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora