Bernhard Gahm

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy autora

    • Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka Bernhard Gahm

      4.0 z 5 hvězdiček

      kniha

      Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé...

      223 Kč

      Běžně 249 Kč

      Do košíku
    • 0
    • Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm Uzení, nakládání a konzervování masa Bernhard Gahm

      4.0 z 5 hvězdiček

      E-kniha

      Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé...

      212 Kč

    • 1

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení