Dívka na kolejích E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

MYSTERIÓZNÍ THRILLER, KTERÝ VYDĚSÍ MILUJÍCÍ RODIČE K SMRTI |  Pro dvanáctiletou Coru Landryovou a její kamarádky Violet a Jordyn mělo jít o vcelku obyčejný večer, během něhož by si pouštěly filmy a povídaly si o klucích. Když se však dívky uprostřed noci rozhodnou vydat k opuštěnému železničnímu depu na předměstí, netuší, že jejich nevinné… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

MYSTERIÓZNÍ THRILLER, KTERÝ VYDĚSÍ MILUJÍCÍ RODIČE K SMRTI | 

Pro dvanáctiletou Coru Landryovou a její kamarádky Violet a Jordyn mělo jít o vcelku obyčejný večer, během něhož by si pouštěly filmy a povídaly si o klucích. Když se však dívky uprostřed noci rozhodnou vydat k opuštěnému železničnímu depu na předměstí, netuší, že jejich nevinné hry budou mít nebezpečné následky.

Později té noci najdou Coru Landryovou v kolejišti, zkrvavenou a sotva při životě, a po jejích kamarádkách jako by se slehla zem. Netrvá dlouho a venkovské městečko se ocitá vzhůru nohama. Kdo by chtěl ublížit dvanáctileté dívce a proč? Ve vyšetřování, které neponechává nic náhodě a nikoho nešetří, je každý podezřelý a nikomu není možné věřit – dokonce ani Cořiným nejbližším…

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2020
  • Daniela Schmidtová Daniela Schmidtová

    Tak tohle bylo výživné, napínavé, ba přímo nervy drásající počtení! Thriller Dívka na kolejích od americké autorky Heather Gudenkauf umí strhnout a pár dní vám nedovolí se do sytosti vyspat (pokud jí tedy rovnou neobětujete celou noc). Jestli jste fanoušky knih, ke kterým je jako bonus mrazení v zádech zdarma, Dívka na kolejích by vám rozhodně neměla uniknout.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 36 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • Renata registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha je úžasná. Velice dobře se čte, člověk se od ní nemůže ani odtrhnout. Celá kniha je napínavá od začátku až po konec. V některých částech knihy mi šel i mráz po zádech. Knihu doporučuji byla jsem s ní velice spokojená.

    Přečíst více
  • Tereza registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Výborná a napínavá kniha, jiné téma než je zvykem, ale za mě 5 hvězdiček.

    Přečíst více
  • Kateřina Kučerová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Zajímavý námět, v dnešní době určitě populární. Kniha byla čtivá, napínavá, i když ke konci trochu zdlouhavá. Nečekaný ale věrohodný konec.

    Přečíst více
  • Bohdana Heřmanská registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Určitě zajímavá kniha. nevím, jestli si ji ponechám v knihovně, ale za přečtení rozhodně stojí.

    Přečíst více
  • Věra Reňáková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Pro mě začátek velice slibný, prostředek jsem se musel nutit, ale chtěla jsem samozřejmě vědět příčinu, motiv, proč a kdo to udělal. Pak dlouhé vyšetřování a vlastně se víc nedělo. Jen přijít na to kdo lže a kdo mluví pravdu, co vše zatím stojí. Ke konci knihy docela překvapení, chtěla jsem uhodnout pachatele jako vy všichni a přeskakovala jsem z jednoho na druhého a nebyla si jistá, kdo by to mohl být. No kniha zase až tak špatná nebyla, ale stále jsem čekala něco víc.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora